Marketing Report
Babilou Family Nederland kiest Happy Horizon als fullservicebureau nieuws

Babilou Family Nederland kiest Happy Horizon als fullservicebureau

Kinderopvang organisatie Babilou Family Nederland heeft Happy Horizon gekozen als fullservicebureau. Happy Horizon richt zich de komende periode op zowel wervingscampagnes voor medewerkers als op het aantrekken van nieuwe families en kinderen.

Caroline Bollema, Digital Marketing Manager bij Babilou Family Nederland: "Met Happy Horizon hebben we niet alleen een bak aan expertise in huis gehaald; het team voelt als een verlengstuk van ons. Deze onderlinge collegialiteit is voor ons net zo belangrijk als expertise en creativiteit."

De keuze voor Happy Horizon

Babilou Family Nederland heeft voor Happy Horizon gekozen vanwege de schaalbare oplossing. Happy Horizon creëert campagnes op basis van marketingautomatisering die ruimte bieden voor personalisatie op het niveau van de merken en locaties. Dit wordt vervolgens vertaald naar recruitment, waarbij de campagnes worden geoptimaliseerd op basis van de vacatures die lokaal beschikbaar zijn. 

Victor Ribot, Managing Director bij Happy Horizon: "Het is een groot en complex vraagstuk, maar samen vormen we een geweldig team dat over verschillende disciplines samenwerkt, waarin alle benodigde specialisaties vertegenwoordigd zijn. Onze inzet voor deze samenwerking omvat ook een aanzienlijke focus op data in combinatie met creativiteit. We streven ernaar om met succes meerdere teams van Babilou Family Nederland te bedienen, elk met hun eigen propositie en doelgroep. We pakken dit aan met veel toewijding en enthousiasme."

www.happyhorizon.com

www.babilou-family.com

Lees ook:

Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon

10-02-2024 | 12:32:00
Simone Ottenbros is de nieuwe Managing Director van Energize, dat sinds vorig jaar onderdeel is van de agency group Happy Horizon. Klaas Weima draagt het stokje na 20 jaar over en blijft nog strategisch betrokken bij zowel Energize als de bureaugroep

Happy Horizon Non-profit ontwikkelt campagne Het Vergeten Kind

29-01-2024 | 15:29:00
Centrale boodschap: kinderen in de jeugdzorg voelen zich niet gezien, gehoord en gesteund en belanden daardoor in een neerwaartse spiraal

Overname RTL Nederland door DPG Media is Overname van het Jaar 2023

30-12-2023 | 13:49:00
Ja, en daar is ie dan; het overzicht van de belangrijkste overnames in de Nederlandse media en marcom industrie in 2023. Maar voordat we overgaan tot het sorteren van de belangrijkste overnames eerst een paar woorden in historisch perspectief. Want na een aantal jaren overnames ranken, hebben we wel wat gevoel bij de ontwikkelingen.

Rachel van der Helm en Laura Siecker Managing Directors OSAGE

19-12-2023 | 10:55:00
OSAGE ondersteunt klanten zoals de Belastingdienst, de Politie en de gemeente Amsterdam bij hun uitdagingen op het gebied van communicatie

Happy Horizon opent hub in Utrecht

07-11-2023 | 11:14:00
Opnieuw opent creative digital agency Happy Horizon een hub-kantoor. Dit keer in Utrecht. In juli 2022 werden twee akantoren geopend in Amsterdam en Eindhoven.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.