Bart Kokke lanceert consultancybureau Tender Canvas

Bart Kokke lanceert consultancybureau Tender Canvas

Bart Kokke lanceert Tender Canvas, een strategisch consultancybureau dat aanbestedingen binnen de creatieve industrie begeleidt. Met oprichter Bart Kokke heeft Tender Canvas jarenlange expertise in aanbestedingstrajecten, gedragsverandering en communicatiecampagnes binnen het publieke domein in huis. 

Er werd al samengewerkt met onder andere Every Media, Greenberry, Havas Lemz, Kumpany, N=5, TheMerge en We Are Live. In de afgelopen vijf jaar was Bart Kokke betrokken bij meer dan veertig aanbestedingen in de creatieve sector met een succesratio van meer dan 70 procent. Zoals bij verschillende raamovereenkomsten voor de Rijksoverheid, NPO, politie, NS, KVK en diverse ministeries. Met de lancering wil Tender Canvas uitbreiden en zijn diensten ook gaan aanbieden aan bedrijven en ondernemers binnen de creatieve en digitale industrie die (minder) bekend zijn met aanbestedingen.

Het Tender Canvas Model

Bart Kokke: "We werken volgens een zelf ontwikkeld Tender Canvas Model dat vanuit 15 pijlers de beste pitchstrategie formuleert. Binnen het model spiegelen we de inschrijving (narrative) aan de opdracht (briefing) via een systematische aanpak (manage). Dit zorgt voor matchmaking in het proces en de output waarmee de winkans aanzienlijk wordt verhoogd."

Monique Bergers, Managing Director van N=5: "In de samenwerking met Bart heeft N=5 meerdere tenders gewonnen en werken we nu voor een aantal mooie klanten binnen de publieke sector. De toegevoegde waarde van Bart ligt in zijn scherpte op de inhoud en het Tender Canvas Model zorgt voor structuur en houvast in het hele pitchproces."

De visie van Tender Canvas

Via het Tender Canvas Model navigeert Bart bureaus niet alleen door het complexe proces van aanbesteden, maar begeleidt hij vooral strategisch inhoudelijk de tender. Hij leidt en motiveert pitchteams totdat de inschrijving voldoet aan alle eisen. Paul Meijer, partner bij TheMerge: "Tenderen is tadeloos. Zoek dat woord maar op. Bart begrijpt dat als geen ander in zijn aanpak naar succes."

Tender Canvas als matchmaker 

Tender Canvas filtert dagelijks tenders voor toonaangevende bedrijven die impact willen maken en matcht deze waardevolle kansen met bureauproposities die goed passen bij de opdrachtgever. Er wordt gekeken naar type aanbesteding, de mogelijke fit met de bureauexpertise, cultuur en ervaring binnen een specifiek onderwerp of domein. Vanuit deze aanpak en begeleiding van Tender Canvas wordt zo gezorgd voor de beste match tussen de publieke sector en de creatieve industrie voor de hoogst mogelijke maatschappelijke impact.

Credits foto: Pien van den Heuvel 

www.tendercanvas.com

Lees ook:

[The List] Whello

12-06-2024 | 13:14:00

Cheil Benelux en Samsung lanceren Limited Edition Shortcut Sneaker

12-06-2024 | 09:46:15
Doe een bepaalde move met je schoenen en je Samsung telefoon reageert. De verschillende moves corresponderen met acties op je telefoon

[Marketing Report TV] Mark Schoones over Twenty Two en de ontwikkelingen in de banenmarkt

12-06-2024 | 08:00:00
Mark Schoones, Creative Director bij Twenty Two, is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij de ontwikkeling in de banenmarkt.

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

[RAW Countdown to Cannes] Inti Spijker

12-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.