Marketing Report
Bas Weiler Group Marketing Director bij Linehub

Bas Weiler Group Marketing Director bij Linehub

Bas Weiler is benoemd tot Group Marketing Director bij Linehub, een marketingcollectief van de labels Daisycon, Affiliprint, Sovendus BV, Conversive, Trendata en New-Media en gespecialiseerd in online en offline marketing en advertising. Weiler richt zich, in deze functie binnen het collectief, op de verdere uitbouw van de internationale merkpositionering van Linehub en de onderliggende labels.

Bas Weiler was hiervoor werkzaam bij PVH en Adidas, waar hij bij beide organisaties verantwoordelijk was voor internationale projecten, campagnes en partnerresultaten. De ervaring die hij daar opdeed in partner en performance marketing, B2B en tech gaat hij nu toepassen bij Linehub. De expertises van het collectief omvatten onder andere affiliate marketing, lead generation, check-out marketing, insert marketing, social advertising, market intelligence en display marketing.

Nikkie Wessemius, Hoofd HR van Linehub: “We zijn erg blij met de toevoeging van Bas binnen ons team. We hebben er vertrouwen in dat Bas door zijn (internationale) ervaring Linehub verder kan helpen om onze, zowel nationale als internationale, groeiambities te verwezenlijken. Samen met het bestaande marketingteam gaan we verder bouwen aan onze positionering. Wij kijken erg uit naar de samenwerking.”

Bas Weiler: “Linehub en de labels zijn voor mij synoniem aan innovatie, diversiteit en resultaat. Stuk voor stuk punten waar ik mij mee identificeer en waar ik elke dag weer naar streef. In een digitaal landschap dat zich continu ontwikkelt, heeft Linehub de juiste propositie om haar partners vakkundig te ondersteunen en te helpen groeien. Vandaar dat ik met enorm enthousiasme bij Linehub aan de slag ga en trots ben om te mogen bijdragen aan het toekomstige succes.”

www.linehub.com


Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief