Bavaria komt met carnavalsverzekering voor gegarandeerd carnaval

Bavaria komt met carnavalsverzekering voor gegarandeerd carnaval

Afgelopen jaar werd carnaval afgelast wegens de coronacrisis. Om te voorkomen dat carnavalsvierders nog een jaar zonder carnaval moeten, heeft bierbrouwer Bavaria de eerste carnavalsverzekering gelanceerd. Met deze verzekering is men gegarandeerd van het carnavalsfeest. 

Als Brabantse bierbrouwer weet Bavaria hoe belangrijk carnaval voor de Brabanders is. Nu de maatregelen rondom het coronavirus wederom zijn aangescherpt en 11/11 op meerdere plekken is afgelast, wil de brouwer een zekerheid inbouwen voor carnavalsvierders. Het is algemeen bekend dat Nederlanders zich graag goed verzekeren, dus een carnavalsverzekering afsluiten is zeker op zijn plaats. Mocht het dan onverhoopt misgaan, dan is het feest in ieder geval gedekt.
 
De waarde van carnaval laat zich lastig uitdrukken in een financiële vergoeding of dekking. Daarom doet Bavaria middels de carnavalsverzekering de plechtige belofte om het carnavalsfeest in te halen op het moment dat het wel kan. In welke vorm en wanneer dit feest zal plaatsvinden wordt bepaald aan de hand van de op dat moment geldende regels. De verzekerde betaalt in ieder geval geen premie en de vergoeding (lees: het carnavalsfeest) wordt, zoals van Bavaria mag worden verwacht, gezellig.

Op de lancering van de carnavalsverzekering werd al ingespeeld door oud-profvoetballer, zanger en acteur Björn van der Doelen. Hij deelde op zijn eigen socialemediakanaleneen een video waarin hij op zoek gaat naar een verzekering die carnaval dekt. Dit bleek nog niet aan de orde te zijn.Florent Renders, marketing manager bij Swinkels Family Brewers: “Als Brabanders in hart en nieren kunnen we het niet laten gebeuren dat carnavalsvierders nog een jaar moeten wachten om het mooiste feest van het jaar te kunnen vieren. We voelen ons ervoor verantwoordelijk dat carnaval doorgaat, hoe dan ook. Want carnaval verbindt. Met deze verzekering bieden we daarom garantie op het carnavalsfeest. Hoe dit feest er precies uit zal zien en wanneer het plaats zal vinden, hangt af van de regels die op dat moment gelden: wie weet staan we hartje zomer wel samen te hossen? Al hopen we natuurlijk dat onze verzekering uiteindelijk helemaal niet nodig is en we gewoon eind februari 2022 samen in de kroeg kunnen staan.”

Bavarias carnavalsverzekering is kosteloos af te sluiten via de site van Bavaria. Het concept en het idee is gemaakt door reclamebureau Fama Volat uit Eindhoven. Als mediabureau is ZIGT begtrokken en voor de pr Zeno Amsterdam.

www.bavaria.nl/carnaval

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.