Marketing Report
Beekse Bergen en Talpa Network introduceren Light Safari nieuws

Beekse Bergen en Talpa Network introduceren Light Safari

Bezoekers van Safaripark Beekse Bergen kunnen deze winter de magie van licht ervaren tijdens een 1,8 kilometer lange magische wandelsafari. Light Safari is ontwikkeld door Beekse Bergen in samenwerking met Talpa Network, dat ook voor de campagne tekende.

Vanaf begin december ontwaken na het sluiten van het park meer dan drieduizend lichtgevende dieren, bloemen en planten. Deze zijn ontwikkeld door de Chinese Zigong Lantern Group, wereldwijde expert op het gebied van lichtsculpturen. De wandelroute is opgedeeld in twaalf kleurzones, zo komen bezoekers meer te weten over de betekenis van kleur in de natuur.

Er is ook een tv-commercial ontwikkeld, die werd geregisseerd door Amir Zaza. De Syrische-Nederlandse schrijver en regisseur is recent afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie.

De samenwerking tussen Beekse Bergen en Talpa Network gaat verder dan kaartverkoop via de eCommerce-platforms VakantieVeilingen en ActievandeDag. Het hele netwerk support Light Safari. Zo geven Radio 10 en 538 tickets weg op zender en heeft Sky Radio een social media activatie. Ook Shownieuws en LINDA. besteden aandacht aan Light Safari.

www.beeksebergen.nl

www.talpanetwork.com

Lees ook:

Cheil Benelux ontwikkelt immersive experience R+T beurs voor Coulisse


04-03-2024 | 12:54:00
Deze ervaring biedt bezoekers een 360°-beeld van wat de wereld van smart Motionblinds te bieden heeft

Het eerste AI Marketing Congres van Nederland maakt de sprong van belofte naar praktijk

27-02-2024 | 13:59:00
De dag omvat 20 sessies, waaronder keynotes, workshops en cases gegeven door experts.

ADCN wordt lid van de Art Directors Club of Europe

26-02-2024 | 08:00:00
ADCE is een non-profitorganisatie in Europa en omvat 22 clubs en verenigingen voor advertising, craft & design in 21 landen

Dutch Digital Design tijdens SXSW: Immersive Experiences For Good

23-02-2024 | 10:22:21
Tijdens het South by South West festival in Austin presenteren Nederlandse bureaus virtual-, augmented-, en immersive projecten.

HAK staat met pakjes op de Huishoudbeurs

17-02-2024 | 23:25:00
Yolanda van Grootel, Brand Communication Manager bij HAK: "Ik heb samen met mijn collega Marloes van Strijen op de Huishoudbeurs gestaan met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de nieuwe pakjes van HAK

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.