Beep for Help benoemt Charlotte Eggens tot Head of Marketing

Beep for Help benoemt Charlotte Eggens tot Head of Marketing

Charlotte Eggens is per direct aangesteld als Head of Marketing van het niet-medische hulpplatform Beep for Help. Nadat zij onder andere Lepaya hielp groeien, gebruikt Eggens haar scale-up ervaringen voor het versterken van de hulpverbinder. Met deze stap zet zij zich in om met Beep for Help zoveel mogelijk hulpvragers in Nederland te ondersteunen en landelijk niet-medische zorg aan huis te bieden, zonder wachtlijsten of onnodige bureaucratie.

Haar hele carrière bouwt Eggens al aan organisaties met groeipotentieel. Zo was ze bij HR applicatie Speakap verantwoordelijk voor het uitrollen van succesvolle contentmarketing en leadscampagnes en leerde ze veel over het ontwikkelen van marketingstrategieën in de scale-up wereld. Vervolgens was zij als Head of Marketing bij Lepaya verantwoordelijk voor het volledig vormgeven en structureren van de marketing. Met diezelfde titel richt Eggens zich vanaf heden op het behalen van de groeiambities van Beep for Help.

Eugène Meinders, operationeel directeur van Beep for Help: "Charlotte brengt een grote dosis aan strategische ervaring met zich mee. Al vanaf het eerste gesprek werd duidelijk dat zij geen enkele uitdaging uit de weg gaat om impact te maken. Doordat zij goed kan opereren in complexe kaders zal zij sterk bijdragen aan onze missie en ons helpen om snel stappen te zetten in de rest van Nederland."

Missiegedreven

Charlotte Eggens: "Na een leerzame periode ontwikkelde ik de behoefte om meer zingeving in mijn carrière te vinden. Doordat het geen financieel gedreven organisatie is en het resultaat beoordeeld wordt aan de hand van geholpen hulpvragers ten opzichte van omzet, sloot deze functie feilloos bij deze wens aan. Bovendien zie ik een uitdagende functie die inhoudelijk aansluit bij mijn ervaring en kwaliteiten wat betreft ‘power skills’. Dit in combinatie met een team van gemotiveerde mensen, maakt dat ik enorm blij ben dat ik mij voor deze maatschappelijk gedreven organisatie in mag zetten."

Groeiambities

Gezamenlijk zien Eggens en Meinders een mooie toekomst voor Beep for Help, waarin zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de maatschappelijke uitdagingen die zijn ontstaan vanuit het vergrijzingsprobleem. De organisatie wil stappen zetten om een dekkend netwerk te creëren in heel Nederland, waar hulpaanbieders en hulpvragers veilig aan elkaar verbonden worden.

Charlotte Eggens: "Het voornaamste doel is om uit te groeien tot een landelijk bekende organisatie die ondersteuning biedt aan de ouderen en andere hulpvragers. Het is de ambitie van Beep for Help om ouderen zolang mogelijk de regie over hun leven te geven en de druk op mantelzorgers te verlichten. Op deze manier kunnen zij zich volledig richten op quality time met hun dierbaren in plaats van zorgtaken."

www.mediatic.eu

www.beepforhelp.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Nyima Sanneh PR-consultant Mediatic

06-06-2024 | 09:49:00
Nyima Sanneh komt over van SimplyPR en richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van verschillende opdrachtgevers

CheapTickets.nl start eerste volledig AI-gestuurde vlucht

28-03-2024 | 08:45:00
AI(R)-vluchten maken tickets spotgoedkoop dankzij wegbezuinigen bemanning

DeWarmte winnaar iF Design Award 2024

08-03-2024 | 10:54:17
Warmtepomp AO gekozen tot winnaar in productcategorie Building Technology

[Column] Sebastiaan Cové (Timetohire): Vier lessen voor op weg naar de top

01-03-2024 | 11:39:00
Van gymdocent naar sales, naar Head of Marketing tijdens zijn reis naar de top leerde Sebastiaan Cové verschillende, essentiële lessen.

[Interview] Michiel Verstraten: LinkedIn als alternatief voor cold calling in de B2B

27-02-2024 | 13:16:00
Zorg voor een steengoed CRM-systeem. Je volgende nieuwe klant zit al in je netwerk en je moet dus zorgen dat je top of mind bent

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.