Marketing Report
Being There ontwikkelt positionering en eerste campagne voor Crystal Clear nieuws

Being There ontwikkelt positionering en eerste campagne voor Crystal Clear

Being There ontwikkelde de positionering en campagne Alles is weer Crystal Clear voor Crystal Clear. Met de campagne is door Tambr ook een Sonic Brand identity ontwikkeld.

Alles is weer Crystal Clear 

De campagne komt voort uit het inzicht dat iedereen alsmaar aan staat en het juist op die momenten van dagelijkse drukte terwijl het juist belangrijk is om op die momenten even stil te staan, zodat je weer met een heldere blik vooruit kan. Dit inzicht sluit aan bij de helderheid en verfrissing van Crystal Clear: door even stil te staan en een klein pauzemoment te pakken in de dagelijkse overload zie je vaak alles weer helder voor ogen, alles is weer Crystal Clear.

Stephan van Ee, Marketing Director bij Vrumona: "Binnen het frisse alcoholvrije dranken zie je steeds meer blurring tussen segmenten en merken. Dat maakt het extra belangrijk om je op merkniveau te onderscheiden. Dan doen we met deze campagne die bijdraagt aan het op of mind maken van het merk, maar de brand equity versterkt om zo een relevante positie in het hoofd en hart van de consument te veroveren."

De cross-mediale campagne is te zien en horen op tv, radio, digitale kanalen (e.g. TikTok, influencers en social), maar zal ook zichtbaar zijn op de winkelvloer door heel Nederland.

Credits:

Crystal Clear, Vrumona: Marieke Schoon-van der Loop, Charlotte Libaudière | Bureau: Being There | Productie: Czar, Philip de Iongh, Carolien Eversdijk | Sonic Branding: Tambr, Niels de Jong, Willemijn van Hussen, Nicky Hustinx | Edit: Annelien van Wijnbergen | Geluid: Sound Circus, Feike de Wit, Kees Kroot

www.there.nl

www.vrumona.nl

www.tambr.nl

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.