Ben & Jerry’s lanceert ijssmaken in samenwerking met nieuwkomers

Ben & Jerry’s lanceert ijssmaken in samenwerking met nieuwkomers

Ben & Jerry’s lanceert Sunny Honey Home, een ijssmaak die is ontwikkeld in in samenwerking met ondernemende nieuwkomers. De productlijn brengt de smaken van hun thuislanden zoals Marokko, Afghanistan en Syrië naar het ijsschap.

Acht ondernemende nieuwkomers werkten samen met hun bondgenoten van TERN (The Entrepreneurial Refugee Network) en DELITELABS om een de smaak te creëren.

Als onderdeel van het project ontvingen de deelnemers begeleiding en training om hun vaardigheden in productonderzoek en -ontwikkeling, marketing en communicatie te verbeteren. Ze kwamen als gemeenschap samen en bundelden hun vaardigheden en ervaringen om Sunny Honey Home te creëren. Met een deel van de opbrengsten van de nieuwe smaak worden startende ondernemingen van nieuwkomers ondersteund.

Samenwerking

Fred Kastner, medeoprichter van TERN: " Nieuwkomers zijn vaak zeer ondernemend, en dit ondernemerschap kan een geweldige springplank voor hen zijn om hun leven opnieuw op te bouwen. Wat ons het meest enthousiast maakt over Sunny Honey Home is de toegevoegde waarde die het team van creatieven uit onze gemeenschap aan het project heeft gebracht. Daarom willen we ervoor zorgen dat het product een blijvende impact heeft. We kunnen niet wachten om een pint van deze heerlijke creatie uit de vriezer te halen."

Tess Vanacker, social mission manager bij Ben & Jerry's Benelux: "We werken al jaren samen met onze maatschappelijke partners TERN en DELITELABS om nieuwkomers te begeleiden naar ondernemerschap of werk. Sunny Honey Home komt voort uit de samenwerking met acht getalenteerde nieuwkomers, die het rijke culturele erfgoed van hun thuislanden meebrachten naar de Ben & Jerry's-ijsfamilie. Daar zijn we ontzettend trots op!”

Hanna Wieten, Social Entrepreneur & Managing Director bij DELITELABS: “De Ice Cream Challenge is een heel mooi voorbeeld van hoe bedrijven innovatie kunnen stimuleren door diversiteit te omarmen en mensen met verschillende achtergronden actief te betrekken bij hun projecten.”

www.glasnost.amsterdam

www.benjerry.nl

www.up-collective.com

www.delitelabs.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Dutch PR Awards 2024] Glasnost: Vodafone Memory Recall (Geef je telefoon een langer leven)

07-05-2024 | 09:14:00
Als Creative Agency helpt Food Cabinet merken en organisaties impact te maken

[Dutch PR Awards 2024] Glasnost: Shared Shop van Vodafone Business

07-05-2024 | 08:56:00
Vodafone Business vraagt Glasnost aan MKB-bedrijven te laten zien dat Vodafone Business hun partner voor vooruitgang is

Magnum bundelt krachten met Troye Sivan

30-04-2024 | 11:10:00
Ze maakten samen drie remixen van zijn nummer Honey, passend bij de ijssmaken die zijn gebaseerd op verschillende stemmingen: Euphoria, Chill en Wonder

Kruidvat kiest ACE-agency Glasnost voor PR

28-03-2024 | 09:45:00
Het bureau ondersteunt het team van Kruidvat op uiteenlopende vraagstukken, van productintroducties tot maatschappelijke campagnes

[Vacatures] Glasnost zoekt een PR Consulatant

11-03-2024 | 10:22:12
Glasnost is per direct op zoek naar PR Consulatant-Full-time · Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.