Bewoners Madurodam kunnen auto opladen met Essent-laadpaal

Bewoners Madurodam kunnen auto opladen met Essent-laadpaal

Nederland verandert, de energietransitie is in volle gang. En als Nederland verandert, verandert Madurodam mee. Madurodam ontwikkelde samen met Essent een miniatuurversie van de Essent laadpaal en plaatst er twintig in de straten van Madurodam.  

Yvette Nieboer, manager Marketing, Sales en Events Madurodam: “Windmolens en zonnepanelen hadden we al in ons park. Madurodam is echter nooit af en met de toevoeging van de laadpaaltjes in het straatbeeld van Madurodam wordt de energietransitie nog zichtbaarder. Zo blijven we in ontwikkeling en gaan we mee met de tijd.”

Jaap van der Heijden, Brand Campaign Lead bij Essent: “Bij Essent helpen we iedereen om de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dat doen we stad voor stad, straat voor straat, bedrijf voor bedrijf, huis voor huis, meter voor meter en nu dus ook centimeter voor centimeter in Madurodam. En we zijn er natuurlijk hartstikke trots op dat onze laadpaaltjes, een mini Freek (het boegbeeld van het merk) en de roze Essent bus te zien zijn in Madurodam.”

Het initiatief is onderdeel van een grotere campagne van het energiemerk, ontwikkeld door Accenture Song, waarin de dochter van Freek haar buurman aan een laadpaal helpt tijdens een ‘heitje voor een karweitje’.

www.madurodam.nl

www.accenture.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

PRET ontwikkelt campagne voor Ekoplaza

18-06-2024 | 10:11:42
Het uitgangspunt van deze campagne is de waarde van Ekoplaza voor een consument die écht betrokken is bij een betere wereld.

[Interview] Steven Kesler en Pieter Paul Groot over de groei en transitie van Vicky naar My Way

13-06-2024 | 18:05:00
De parkeer- en reis-app Vicky heeft in december 2023 samen met Fitzroy en BAAS een rebranding ondergaan en heet sindsdien My Way

[Interview] Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër

12-06-2024 | 14:02:00
We spreken Isabel Boerdam, oprichter en initiatiefnemer van de De Hippe Vegetariër, Week zonder Vlees campagne en Communicatiebureau Green Food Lab.

Dawn ontwikkelt merkcampagne voor Vandebron

11-06-2024 | 12:56:00
Energieplatform Vandebron lanceert een merkcampagne: 200.000 vandebronners willen vooruit. De campagne is ontwikkeld door creatief strategisch bureau Dawn

HelloPrint vermindert CO2-uitstoot met 29 procent in 2023

11-06-2024 | 10:52:21
Deze afname is bereikt door gerichte maatregelen in Scope 3-emissies en verhoogde operationele efficiëntie.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.