Marketing Report
Big Shots en MIX lanceren gezamenlijke campagnepropositie

Big Shots en MIX lanceren gezamenlijke campagnepropositie

Videoproductiepartij Big Shots uit Amsterdam kondigt een herpositionering aan. Het bedrijf lanceert in samenwerking met ideeënbureau MIX een volledige campagnepropositie. Met de samenwerking bedienen de twee bureaus klanten van strategie tot productie.

Krachten bundelen

Stephan Duin, Managing Director: "Als Big Shots hebben we de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd in de videoproductie markt. We hebben echter gemerkt dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan een partner die niet alleen video's produceert, maar ook verder meedenkt over creatieve campagneconcepten en de inzet van middelen in de bredere marketingmix.

Verbreden vanuit Big Shots was geen optie. We geloven in specialisme. Daarom keren we met deze propositie naar onze kern. Videoproductie. Maar die campagne vraagstukken van onze klanten op strategisch en conceptueel vlak blijven bestaan. Dat gat vult MIX nu perfect op. Big Shots blijft voor zowel merken als bureaus werken. Deze samenwerking met MIX ligt in lijn met de manier hoe we al veel samenwerken met bureaus. Wat dat betreft verandert er weinig. Maar dat zowel MIX als wij beiden tot hetzelfde collectief behoren, is natuurlijk voor merken erg praktisch."

Herpositionering

De twee bureaus maken onderdeel uit van bureaucollectief MakerStreet. In die hoedanigheid ontwikkelden MIX en Big Shots in de afgelopen twee jaar campagnes in binnen- en buitenland. Stephan Duin: "In tandem met MIX bedienden we al klanten als ProRail, BPD en Cadeaubon.nl. Die samenwerking bekrachtigen we nu dus verder in een gezamenlijk verhaal naar de markt."

De herpositionering valt samen met een wisseling in het leadership team van Big Shots. Oprichter Big Shots en partner MakerStreet Guido Kloek verlaat Big Shots na ruim 18 jaar. Hij draagt het over aan Managing Director Stephan Duin (voormalig Wayne Parker Kent, Colourcake, EndemolShine en Fremantle) en Business Director Elisah Boektje (voormalig JWT Amsterdam, Ahold Delhaize, dentsuACHTUNG! en BMW).

Nieuw leiderschap

Guido Kloek: "Na de integratie van Big Shots in het MakerStreet collectief is de tijd nu daar voor nieuw leiderschap. Stephan en Elisah zijn een perfecte match en uitermate geschikt om het bedrijf naar de volgende fase te brengen." Stephan Duin: "Guido heeft sinds de oprichting van Big Shots een fundamentele rol gespeeld in de groei van het bedrijf. Hij zal als geestelijk vader altijd onderdeel blijven van Big Shots en als iemand het merk doorleeft, is hij het. Het feit dat Elisah en ik het stokje over mogen nemen, voelt wel als een eer."

Mark Schoones, oprichter van MIX: "Bij MIX zijn we altijd op zoek naar productiepartners die ons helpen om onze strategische en creatieve visie te verwezenlijken. Big Shots past perfect in dat plaatje. We kijken uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel mooie campagnes zullen ontwikkelen."

www.bigshots.nl

www.workwithmix.com

www.makerstreet.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief