Bijvoorkeur werkt voor Mitsubishi Motors, gaat merkstrategie voor Europa aanscherpen

Bijvoorkeur werkt voor Mitsubishi Motors, gaat merkstrategie voor Europa aanscherpen

Mitsubishi Motors Europe, het Europese hoofdkantoor van het Japanse automerk, heeft Bijvoorkeur gevraagd om de merkstrategie voor Europa aan te scherpen.

Het hoofdkantoor van Mitsubishi Motors Europe is gevestigd in Amstelveen. Van daaruit verzorgt het bedrijf de marketing, sales en aftersales voor Europa.

Bijvoorkeur zal als onderdeel van de aanscherping van de strategie, brand-workshops doen met de verschillende interne stakeholders van Mitsubishi Motors Europe en diverse Europese landen. De aangescherpte strategie moet richtinggevend zijn voor alle Europese communicatie van de komende jaren, zowel intern als extern.

Alex Thomas, Director, Product, Marketing & Network Strategy: "Mitsubishi Motors is natuurlijk een global brand. Maar het modellengamma, de markt en de consument verschillen in Europa behoorlijk van de Japanse markt. Dus vinden we het belangrijk om ons merk door Europese ogen te bekijken voor maximale relevantie. Vandaar dat we Bijvoorkeur hebben gevraagd voor dit strategietraject."

Budi Gonzalez de Chaves, mede-oprichter van Bijvoorkeur: "Het is echt onwijs gaaf om voor zo'n groot, wereldwijd merk de Europese merkstrategie te mogen aanscherpen. Inmiddels zijn de eerste workshops gehouden met marketingafdelingen van verschillende Europese landen. De ambitie spat ervan af en dat is erg fijn werken. We gaan een sterk fundament leggen voor alle toekomstige activiteiten."

www.bureaubijvoorkeur.nl

www.mitsubishi-motors-europe.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Budi & Thijs] Ban de zon

04-07-2024 | 09:19:00
Ik las op LinkedIn dat er steeds meer jonge creatieven zijn die voor geen enkel gokmerk meer willen werken.

Bijvoorkeur en Wibra onthullen Huisman/-vrouw 2024

21-06-2024 | 12:30:00
Na een zoektocht naar het grootste huishoudtalent van Nederland, is de finaleshow te zien op wibra.nl

[Budi & Thijs] Oplichters

31-05-2024 | 12:51:00
Stelling van de dag: consumenten willen opgelicht worden! Zo, dat is eruit. In een ver verleden, wij werkten allebei bij Havas

[Budi & Thijs] Leuk moet!

08-05-2024 | 08:51:02
De Customer Journey, dat is toch wel een van dé marketingbuzzwords van de laatste jaren. Google Trends heeft het even voor me uitgezocht

[The List] Bijvoorkeur

04-04-2024 | 12:50:00
Bijvoorkeur is het bureau dat reclame terug wil brengen naar de kern: het creëren van merkvoorkeur

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.