Marketing Report
Bijvoorkeur wint Saitaku na pitch nieuws

Bijvoorkeur wint Saitaku na pitch

Saitaku, het grootste Japanse foodmerk van Nederland, is klant geworden bij Bijvoorkeur. Aan de bureaukeuze ging een pitch vooraf.

Saitaku heeft een compleet assortiment ingrediënten voor de Japanse keuken, van sushi en pokébowls tot teriyakisaus en is in de supermarkt verkrijgbaar. Het merk, dat wordt verkocht in zo’n 30 landen, wordt in Nederland en België gedistribueerd door GranFood, het bedrijf achter merken als Grand’Italia, Aardappel Anders en D&L.

Bijvoorkeur, het bureau dat eind vorig jaar werd opgericht door Thijs de Boer en Budi Gonzalez de Chaves, zal voor Saitaku de campagnes en (winkelvloer)-activaties ontwikkelen om zo de merkvoorkeur te verhogen.

Merkvoorkeur ontwikkelen

Bjorn van Sinttruije, Senior Brand Manager bij GranFood: “Wij werden in de pitch erg gelukkig van de creativiteit, scherpte op de uitdagingen, en de energie van Bijvoorkeur. Wij gaan met veel enthousiasme samen werken aan de merkvoorkeur van Saitaku.”

Budi Gonzalez de Chaves, mede-oprichter van Bijvoorkeur: “Om te vieren dat Saitaku klant is geworden, eten we bij Bijvoorkeur vanaf nu elke dag ramen als ontbijt, pokébowl als lunch en sushi als diner. Eind december gaan we kijken of dit ook het schema voor 2024 gaat worden. Ik denk van wel.”

www.bureaubijvoorkeur.nl

www.saitaku.co

Lees ook:

[Budi & Thijs] ROI? Lang leve de verspilling!

20-09-2023 | 09:56:00
Nu we ons eigen bureau hebben, leek het me goed om even stil te staan bij wat kengetallen. In het bijzonder ROI, Return on Investment

[Marketing Report Radio] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer over Bijvoorkeur

17-08-2023 | 13:52:10
[Marketing Report Radio] Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer over Bijvoorkeur

[Budi & Thijs] Alle seinen op rood

31-07-2023 | 08:30:00
Weet jij hoe het brein werkt? Jeff Hawkins heeft er een geweldig boek over geschreven: A Thousand Brains

[De Belofte 2023] Budi Gonzalez de Chaves over Kim Schneider

26-07-2023 | 15:32:41
Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar. De voordracht van Bijvoorkeur oprichter Budi Gonzalez de Chaves is Kim Schneider, Media & Campagne Coördinator bij vanHaren Schoenen

[Budi & Thijs] De midlifecrisis van De Reclame

27-06-2023 | 12:47:00
Ik heb een beetje een probleem thuis. Nee, niet met Mariëlle. Wij hebben nooit problemen. Zolang ik gewoon doe wat zij zegt. Wat ik heerlijk vind. Nee, ik heb een beetje een probleem met pindakaas

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.