Marketing Report
Bijvoorkeur wint Saitaku na pitch nieuws

Bijvoorkeur wint Saitaku na pitch

Saitaku, het grootste Japanse foodmerk van Nederland, is klant geworden bij Bijvoorkeur. Aan de bureaukeuze ging een pitch vooraf.

Saitaku heeft een compleet assortiment ingrediënten voor de Japanse keuken, van sushi en pokébowls tot teriyakisaus en is in de supermarkt verkrijgbaar. Het merk, dat wordt verkocht in zo’n 30 landen, wordt in Nederland en België gedistribueerd door GranFood, het bedrijf achter merken als Grand’Italia, Aardappel Anders en D&L.

Bijvoorkeur, het bureau dat eind vorig jaar werd opgericht door Thijs de Boer en Budi Gonzalez de Chaves, zal voor Saitaku de campagnes en (winkelvloer)-activaties ontwikkelen om zo de merkvoorkeur te verhogen.

Merkvoorkeur ontwikkelen

Bjorn van Sinttruije, Senior Brand Manager bij GranFood: “Wij werden in de pitch erg gelukkig van de creativiteit, scherpte op de uitdagingen, en de energie van Bijvoorkeur. Wij gaan met veel enthousiasme samen werken aan de merkvoorkeur van Saitaku.”

Budi Gonzalez de Chaves, mede-oprichter van Bijvoorkeur: “Om te vieren dat Saitaku klant is geworden, eten we bij Bijvoorkeur vanaf nu elke dag ramen als ontbijt, pokébowl als lunch en sushi als diner. Eind december gaan we kijken of dit ook het schema voor 2024 gaat worden. Ik denk van wel.”

www.bureaubijvoorkeur.nl

www.saitaku.co

Lees ook:

[Budi & Thijs] Reclame is een grote placebo-pil

29-02-2024 | 10:00:31
Als jij een mooi glas rode wijn drinkt, ga jij dan wel eens in een hersenscanner liggen? Alles voor de wetenschap, Thijs

Budi en Thijs bundelen hun Marketing Report-columns in boekvorm

27-02-2024 | 13:28:00
Budi Gonzalez de Chaves en Thijs de Boer van bureau Bijvoorkeur hebben hun columns die zijn verschenen bij Marketing Report gepubliceerd in boekvorm

[Budi & Thijs] Koester de onvoorspelbaarheid

27-01-2024 | 10:47:00
Met veel plezier ben ik het boek 'The Art of Statistics' van professor David Spiegelhalter aan het lezen. Mijn dochters hebben al een keer of 4 gevraagd of ik dit vrijwillig doe of dat het een soort taakstraf is van mijn spiritueel leider (zoals je weet is dat mijn vrouw). Maar niets van dat alles Thijs, het is een topboek

Budi & Thijs schrijven meest gelezen column van 2023

29-12-2023 | 10:15:00
In onze serie meest overzichtsartikelen mag deze natuurlijk niet ontbreken: de lijst met de meest gelezen columns van 2023

[Budi & Thijs] De consument heeft bijna altijd ongelijk

18-11-2023 | 13:21:00
Thijs, het zijn gekke tijden. Zo schijnt de kloof tussen burgers en politici te moeten worden verkleind. Politici moeten meer op ons lijken, meer onze taal spreken. Je ziet nu al in de 2e kamer waar dat toe leidt. Scheldpartijen en bedreigingen, net als zaterdag op het voetbalveld. Van mij mag de kloof weer lekker groot worden Thijs. Ik wil niet dat politici op de gewone mens lijken.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.