Marketing Report
Bikkelhart, Bureau Strak en Happy Horizon genomineerd voor EMAS Battle of the Agencies 2023 nieuws

Bikkelhart, Bureau Strak en Happy Horizon genomineerd voor EMAS Battle of the Agencies 2023

Bureaus Bikkelhart, Bureau Strak en Happy Horizon maken dit jaar kans op de titel in de EMAS Battle of the Agencies (onderdeel van de DDMA EMAS Awards). Dit jaar strijden de genomineerden om wie de beste e-mailcampagne maakt voor Amnesty International. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Marketing Automation Summit (EMAS) op 22 juni 2023.

De genomineerde bureaus gaan de komende maanden aan de slag met het ontwikkelen van een e-mailcampagne voor Amnesty International. Op 22 juni presenteren zij hun cases aan het publiek van de EMAS 2023 en wordt de winnaar bekendgemaakt door Amnesty International. Het bureau met de beste resultaten sleept uiteindelijk de winst in de wacht.

Battle of the Agencies en de DDMA EMAS Awards

De Battle of the Agencies is onderdeel van de DDMA EMAS Awards (voorheen DDMA E-mail Awards). De uitreiking vindt plaatst tijdens de Email Marketing Automation Summit (EMAS) op 22 juni 2023 in de Kromhouthal in Amsterdam. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, en wordt mede georganiseerd door de DDMA Commissie E-mail.

www.ddma.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.