Blended agency iO genomineerd voor PMA Awards

Blended agency iO genomineerd voor PMA Awards

Twee affiliate-campagnes van iO zijn genomineerd voor een Performance Marketing Award. De nominaties hebben betrekking op de online brand stores van JBL en Philips. 

Twee nominaties

JBL is genomineerd in categorie Best Retail and eCommerce Campaign. De nominatie voor Philips valt in de categorie Best Managed Affiliate Programme - Enerprise Level. Beide campagnes hebben in het Verenigd Koninkrijk plaatsgevonden en in beide gevallen heeft de nominatie betrekking op door iO uitgevoerd affiliate-management.

Tim van Hout, Team Lead Affiliate Marketing bij iO: "Met de campagne Utilize the potential of the affiliate channel voor JBL hebben we de potentie van affiliate marketing voor JBL in het VK laten zien. De Philips-case A holistic approach to affiliate marketing laat zien, dat de gekozen affiliate-strategie in iedere markt werkt en schaalbaar is.

Wij zijn trots al jaren te mogen werken voor deze twee mooie merken en samen aansprekende resultaten te hebben neergezet in het VK en daarbuiten. De nominaties zijn een erkenning van iO’s affiliate-marketingstrategie, die zowel gericht is op groei van de brand stores als op de kwaliteit binnen het marketingkanaal. Het spreekt voor zich, dat wij zowel JBL als Philips dankbaar zijn voor het in ons gestelde vertrouwen."

www.iodigital.com

www.performancemarketingawards.co.uk

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.