Marketing Report
blowUP media lanceert twee LED-schermen in Rotterdam nieuws

blowUP media lanceert twee LED-schermen in Rotterdam

BlowUP media lanceert in Rotterdam – Alexandrium Shopping Center – twee LED-schermen. Beide digitale landmarks zijn onderdeel van het Digital Out of Home netwerk The Collective.

ALEX, het driezijdige digitale scherm van 21 m2 dat vanuit het plafond naar beneden komt, is geschikt voor multi-product of multi-feature advertising. Merken kunnen op iedere zijde een ander product, model, kleur of variatie tonen. Advertentiecontent kan als doorlopend geheel ingezet worden door het design van het LED-scherm. Door het gebruik van een consistent ontwerp, branding op alle schermen en 360 graden bewegende grafische elementen rondom, komen merkcampagnes op dit scherm het best tot z'n recht. 

BlowUP mediai introduceert in Rotterdam een verticale tuin rondom een digitaal scherm met The GreenAlexandrium. Dit LED-scherm van bijna 20 m2 is omringd door 40 m2 aan verticale tuin met echte planten. Meer dan 1000 planten vergroenen het shopping center en creëren een effect op bezoekers. Door de toepassing van 3D-content op dit GreenTech hoekscherm kunnen merken een visuele merkervaring aan consumenten bieden. Binnenkort wordt er een head-on scherm als derde digitale landmark in het shopping center toegevoegd. 

Zowel ALEX als The Green Alexandrium zijn gemaakt van state-of-the-art hardware en hebben een hoge resolutie. Beiden LED-schermen bestaan uit 80 procent gerecycled aluminium afkomstig uit Nederland en zijn gevoed door 100 procent Nederlandse groene stroom. Duurzaamheid vormt al jaren één van de strategische pijlers van blowUP media Benelux. Met deze initiatieven in het shopping centrum van Rotterdam wordt hier verder invulling aan gegeven.

Ernst Vos, Chief Commercial Officer van blowUp media Group: "Met de digitale landmarks in het onlangs vernieuwde Rotterdamse shopping center heeft blowUP media een omgeving gecreëerd die garant staat voor impact, emotie en een hogere naamsbekendheid voor merken, waardoor ze een diepere connectie kunnen maken met hun doelgroep. Het GreenTech scherm met verticale tuin en het hangende LED-scherm met drie displays sluiten aan bij de architectuur van het gebouw van onze vastgoedpartner Klépierre. Met HUB creëren we visuele merkervaringen die in de herinnering blijven hangen en we staan klaar om merken en bureaus te helpen het maximale uit hun DOOH-campagne te halen"

Impactvolle contentmix

Ter ere van deze lancering is 3D-content ontwikkeld door non-profit organisatie en duurzaamheidspartner Justdiggit. Daarnaast zijn OMEGA, H&M, Rimmel London (Coty), Tony Chocolonely, HBO en Diergaarde Blijdorp de eerste merken die adverteren op de schermen. De digitale kunst van Rotterdamse kunstenaar Sibumski wordt exclusief op de schermen weergegeven.

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

HUB (blowUP media) en Natwerk ontwikkelen (D)OOH activatie H&M

21-12-2023 | 09:49:00
De innovatieve afdeling van blowUP media, HUB, brengt (D)OOH campagnes tot leven

Dentsu en OOH-partners slapen buiten tijdens Sheltersuit Sleep Out

04-12-2023 | 06:49:00
Tijdens dit evenement sliepen werknemers van dentsu en out-of-home partners één nacht buiten om geld op te halen voor de Sheltersuit Foundation

blowUP media breidt samenwerking met Justdiggit uit

07-09-2023 | 17:00:33
Met onmiddellijke ingang zullen alle campagnes worden gecompenseerd door middel van de vergroeningsprojecten van Justdiggit in Afrika

blowUP media, Doneasy en Justdiggit ontwikkelen interactieve fundraising experience

25-11-2022 | 10:12:01
In het weekend van 19 en 20 november stond Hoog Catharijne helemaal in het teken van vergroening. blowUP media, Doneasy en Justdiggit hebben samen met shopping center Hoog Catharijne de handen ineen geslagen om op een positieve en innovatieve manier aandacht te vragen voor het klimaat

The Raindance Project: DOOH bij evenement voor vergroening

23-08-2019 | 14:35:00
Op 14 september 2019 vindt de eerste editie van The Raindance Project plaats, een initiatief om vergroening te promoten van non-profitorganisatie Justdiggit

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief