Marketing Report
Blue Road Academy benoemt DEPT als eerste Global Impact Partner nieuws

Blue Road Academy benoemt DEPT als eerste Global Impact Partner

DEPT is de eerste Global Impact Partner van Blue Road Academy. Deze organisatie is in 2018 opgericht om de problemen van migranten die op zoek zijn naar kwaliteitsbanen in verschillende landen binnen Europa, aan te pakken.

DEPT steunt het programma al sinds een vroeg stadium door verschillende getalenteerde afgestudeerden aan te nemen, trainingen en kantoorruimte te bieden in meerdere landen waar Blue Road Academy actief is, maar ook door medewerkers in te zetten als trainers en mentoren voor deelnemers van het programma. Toekomstige afgestudeerden van Blue Road Academy krijgen door stages en diverse functies ook toegang tot carrièremogelijkheden binnen het netwerk van DEPT.

Gaspar Rodriguez: “We creëren een wereldwijde beweging waarin nieuwkomers hun carrière kunnen starten in het Salesforce-ecosysteem. De ondersteuning van Global Impact Partners zoals DEPT is daarin cruciaal. Zo heeft de expertise van de Depsters die ons hebben geholpen bij de trainingen, ons leerprogramma voor de deelnemers verrijkt.”

Tot nu toe heeft Blue Road Academy, voorheen bekend als RefugeeForce, met succes meer dan 275 mensen opgeleid om hun carrière te starten in het Salesforce-ecosysteem. 60 procent van de afgestudeerden van de Academy heeft een vaste baan gevonden bij techbedrijven.

www.deptagency.com

Lees ook:

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

25-09-2023 | 17:28:00
Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen

DEPT ontwikkelt digitale campagne voor Kunstmuseum Den Haag

25-08-2023 | 11:45:27
DEPT heeft voor Kunstmuseum Den Haag een mediaplan en campagnematerialen ontwikkeld om extra awareness rondom de Escher-tentoonstelling te creëren

DEPT ontwikkelt campagne Oog in oog met het Meisje

17-08-2023 | 10:26:48
DEPT ontwikkelde de campagne Oog in oog met het Meisje voor het Mauritshuis, om het museum en de werken van Vermeer onder de aandacht te brengen.

De Nederlandse Loterij kiest met Eurojackpot voor TBWA\Neboko

11-08-2023 | 13:09:00
De Nederlandse Loterij heeft ten behoeve van Eurojackpot reclamebureau TBWA\Neboko verkozen na een pitch

[Schiphol Media] Grenzeloos adverteren

24-07-2023 | 16:23:00
Adverteren op de luchthaven betekent adverteren op basis van grondig onderzoek

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.