Blyde Benelux gaat voor NIU werken

Blyde Benelux gaat voor NIU werken

Pr-bureau Blyde Benelux gaat werken voor NIU. NIU is een Chinees bedrijf dat stedelijke mobiliteitsoplossingen ontwikkelt. De bedoeling is dat Blyde het NIU meer naamsbekendheid geeft in Nederland en België. De samenwerking is gestart met de lancering van de MQi GT in Nederland en België.
 
Sieghart Michielsen, Head of Europe bij NIU: “Mobilitieitsaanbieders kunnen en moeten een belangrijke rol spelen in de transitie naar emissiereductie. We geloven in een toekomst met groene mobiliteit, zonder emissies, om steden beter bereikbaar, gezonder en leefbaarder te maken. Als een van de grotere aanbieders van e-mobility hebben we de mogelijkheid hier sterk aan bij te dragen. Door het voor iedereen gemakkelijk, toegankelijk en aantrekkelijk te maken, wordt de overstap naar klimaatneutraal rijden makkelijker. Zonder dat mensen in moeten leveren op het gemak van snel en stijlvol transport van deur tot deur. De e-scooters van NIU hebben wereldwijd al meer 2,3 miljoen CO2-uitstoot bespaard, wat gelijk staat aan het planten van 118 miljoen bomen. De urban mobility aanbieder wil deze impact verder vergroten en zette onlangs de volgende stap naar groenere en leefbaardere steden met de introductie van een geheel nieuwe scooter: de MQi GT.”

Naomi Hogervorst, impact pr-adviseur bij Blyde Benelux: “Naast het kenmerkende design, het comfort en de innovatieve technologie van de modellen van NIU, geven we de duurzame ambities van NIU en de voordelen van elektrisch rijden een centrale plek in de communicatie van NIU. De partij is als aanvoerder van de transitie naar duurzame mobiliteit, met samenwerkingen met onder andere deelscooterplatformen Check!, Felyx en Poppy, een echte motor achter de transitie naar groenere steden. Dat verdient aandacht. Het bureau creëert kansen in de media om het duurzaamheidsverhaal van NIU naar voren te brengen. De samenwerking is succesvol van start gegaan met de lancering van het nieuwste e-scooter model van NIU, de MQi GT.”

De komende tijd gaan de twee organisaties samen versnellen om de naamsbekendheid van NIU te vergroten in Nederland en België in de missie om bij te dragen aan de transitie naar groenere steden onder de aandacht te brengen.

www.blyde.nl
www.niu.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.