Marketing Report
BNNVARA en GoSpooky lanceren online campagne Soundcheck je Toekomst nieuws

BNNVARA en GoSpooky lanceren online campagne Soundcheck je Toekomst

BNNVARA komt in samenwerking met social tech agency Gospooky, MassiveMusic en Robot Kittens met de online campagne Soundcheck je Toekomst. Deze campagne gebruikt de kracht van muziek om jongeren te helpen hun politieke stem te ontdekken en deze te laten horen op 22 november.

In 2021 ging slechts 68,5 procent van de jongeren naar de stembus. Met deze interactieve soundcheck-tool kunnen gebruikers als producer van hun toekomst zich verdiepen in de belangrijkste politieke onderwerpen. De campagne wordt gelanceerd via TikTok, Snapchat en Instagram. Ook helpen social creators om hun leeftijdsgenoten te stimuleren om hun eigen politieke geluid te ontdekken en hun stem te laten horen.

Wie je bent en waar je voor staat

Tim van der Wiel, Founder Gospooky: “Muziek vormt voor jongeren echt een deel van hun persoonlijkheid. Dat zien we terug op leading social kanalen zoals TikTok en Snap. Muziek is echt een manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Met de interactieve tool kunnen jongeren nu muziek produceren in lijn met hun politieke gedachten."

Friso Hoekstra, Head of Production bij MassiveMusic: “We werkten samen met producers uit de doelgroep en creëerden beats in verschillende stijlen, variërend van hiphop tot Nederlandstalige pop en namen met verschillende stemmen politieke statements op, van gerapt tot gezongen. Hiermee bieden we jongeren de mogelijkheid een muzikale versie van hun politieke profiel te creëren, waarmee ze hun stem kunnen laten horen op en rond 22 november.”

www.gospooky.com

www.bnnvara.nl/soundcheck

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Zeeman lanceert virtuele brandstore in Roblox tijdens Fashion Week

28-02-2024 | 12:00:00
Zeeman biedt tegengeluid aan dure digitale mode met betaalbare basics in virtuele brandstore

André Blanco en Anirudh Shiva naar Gospooky

08-12-2023 | 11:19:00
De uitbreiding van het creatieve team helpt Gospooky om de status quo uit te dagen en de grenzen van de advertising- en marketingindustrie te verleggen

Content Marketing Awards 2023 | ZILVER CAMPAGNES - Go Spooky: HEMA’s Sappige Tijden

30-11-2023 | 10:00:00
Duik in het dynamische leven van HEMA-medewerkers, vermengd met sappig drama, onverwachte paniek en natuurlijk onze iconische rookworsten en tompoucen.

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Gospooky en HEMA brengen Roblox-collectie bij SLAYMA summer school-campagne

18-08-2023 | 13:40:00
HEMA komt in samenwerking met social technology agency Gospooky met een speciale SLAYMA summer school-collectie op social gaming platform Roblox

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief