Boels Rental kiest voor Springbok en lanceert lentecampagne

Boels Rental kiest voor Springbok en lanceert lentecampagne

Boels Rental heeft Springbok gekozen als partner om hun positie als B2B-verhuurder voor het lenteseizoen te versterken. Na samenwerkingen op andere terreinen, zoals de implementatie van Salesforce Marketing Cloud en het realiseren van een CRM-strategie, heeft Springbok nu de pitch voor de lentecampagne gewonnen en ontwikkeld. Het concept is een basis voor Boels' seizoensgebonden campagnes dit jaar.

Boels en Springbok hebben binnen deze campagne een propositie voor verschillende doelgroepen ingezet. Naast construction is er een specifieke propositie ontwikkeld voor gardening & landscaping. Met deze adaptieve aanpak bewijst Boels relevanter te kunnen zijn voor al haar verschillende internationale klanten. 

Speciaal voor deze campagne is er een kleurrijke digitale Boels 3D-wereld gecreëerd die de basis vormt voor de campagne. Dit Spring-concept is modulair en schaalbaar waardoor eenvoudig passend te maken voor de verschillende seizoenen, doelgroepen en landen waarin Boels Rental vertegenwoordigd is. 

Tessa Visser, Campaign Manager Boels: "We zijn verrast door de creativiteit en innovatieve benadering van Springbok. Het vermogen om Digital & Creative te verbinden heeft ons geïnspireerd. De synergie tussen Springbok en Boels Rental legt een sterke basis om efficiënt in te blijven spelen op onze veranderlijke markt."

Maureen Elbers, Client Service Director Springbok: "Het was een mooie uitdagende kans om een nieuw concept te mogen bedenken en ontwikkelen voor de diverse Europese landen en marketingkanalen. Boels Rental begrijpt wat er nodig is om als bedrijf mee te blijven groeien met de markt en nieuwe doelgroepen te verkennen."

De lentecampagne wordt in april in zeven landen in Europa gelanceerd, en zal te zien zijn via diverse digitale kanalen; de website en overige marketingkanalen vanuit Boels Rental.

www.springbokagency.com

www.boels.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

[Column] Stan Dorgelo: 9 key-takeaways van Google Cloud Next '24 om op in te zetten

30-04-2024 | 14:38:00
In Sin City heeft een team van dataconsultants van Springbok kennisgenomen van de ontwikkelingen rondom het Google Cloud Platform. Stan Dorgelo, Data Lead, beschrijft zijn bevindingen

Springbok lanceert website met sustainable webdesign voor Mourik

30-04-2024 | 11:33:00
Het bouwbedrijf Mourik heeft zijn door Springbok ontwikkelde website gelanceerd. De website is gebouwd volgens de principes van sustainable webdesign

[Dutch PR Awards 2024] Zes genomineerden voor PR Persoon van het Jaar

29-04-2024 | 08:26:00
Iedereen heeft mensen mogen voordragen voor deze prijs

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior display specialist

11-04-2024 | 08:08:00
Springbok is per direct op zoek naar een Junior display specialist -Den Bosch

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.