Marketing Report
Bol eerste adverteerder programmatic OOH-tunnelreclame van adtrackmedia nieuws

Bol eerste adverteerder programmatic OOH-tunnelreclame van adtrackmedia

Bol en Dentsu testten met een unieke creatie de digitale tunnelreclame van adtrackmedia in het Rotterdamse metrosysteem. Hiermee kunnen adverteerders en bureaus consumenten bereiken met full-motion video-advertenties die te zien zijn op de tunnelwanden van drukke metrolijnen in Nederland. Technisch wordt deze advertentiemogelijkheid programmatic beschikbaar gesteld en ondersteund door Vistar Media.

Metrocampagne Bol

De campagne draaide onlangs drie weken bij metrostation Blaak richting Beurs. De advertenties werden ingekocht en afgespeeld, voornamelijk tijdens de spits om zo de meeste waarde te halen voor Bol. Hiermee bereikten ze maar liefst één miljoen mensen. Kelly Siemons, Media manager Bol: "Deze innovatieve manier van adverteren maakt het mogelijk om content te creëren die aansluit bij de locatie en het moment. Voor deze campagne hebben we onze social content helden tot leven gebracht in de fysieke wereld."

Digitale tunnelreclame programmatic beschikbaar in Vistar Media

Vistar Media biedt als eerste adtrackmedia's out-of-home inventory op een programmatic manier aan. Hiermee kunnen adverteerders en bureaus efficiënt de out-of-home advertentieruimte inkopen en profiteren van programmatic technologie en de datamogelijkheden. Diederick Ubels, Managing Director EMEA bij Vistar Media: "In geavanceerde programmatic DOOH-markten is het cruciaal om hoogwaardige advertentieruimte beschikbaar te maken voor marketeers die op zoek zijn naar geïntegreerde, data-gestuurde campagnes."

Digitale tunnelreclame van adtrackmedia

Adtrackmedia heeft wereldwijd een groeiend netwerk van eigen digitale advertentiesystemen in tunnels, zoals trein- en metrotunnels. In 2020 lanceerden ze als eerste tunnelreclame in de Rotterdamse metro. De systemen van adtrackmedia bestaan uit verticale LED-strips op de tunnelwanden, waarop full-motion advertenties met hoge resolutie worden afgespeeld. Maarten Duijne, Managing Partner bij adtrackmedia Nederland: "In plaats van zwarte tunnelwanden krijg je het gevoel midden in een film te zitten. Dit creëert een unieke mediabeleving voor merken om reizigers te bereiken."

www.dentsu.com

www.adtrackmedia.com

www.bol.com

Lees ook:

TBWA\NEBOKO lanceert campagne Decemberzegels PostNL

06-12-2023 | 11:04:00
Dit is de derde campagne in de reeks onder de nieuwe campagnevlag Tot snel. PostNL

Content Marketing Awards 2023 | GOUD B2C - Dentsu Benelux: Albert Heijn's Expeditie Oceaan

29-11-2023 | 16:22:00
Met de podcast 'Expeditie Oceaan' laat Albert Heijn kinderen (4-12 jaar) op een verrassende manier kennis maken met de oceaan. De populaire bioloog Freek Vonk neemt kinderen vanuit het bewaaralbum mee op zijn ontdekkingsreis naar 16 verschillende ecosystemen. Luisteraars horen 8D-audio-experiences, waarbij ze omringd worden door allerlei spannende natuurgeluiden. Nooit eerder werd een campagne op zo'n manier verrijkt. De podcast heeft alle verwachtingen overtroffen door het engagement van de campagne substantieel vergroten

[CMTA] Dentsu Creative: Maak het mooier met Karwei

06-11-2023 | 11:06:30
Ontdek hoe we zijn gegaan van merkboodschap tot een betrokken #KARWEI community op social die precies weet hoe je het mooier maakt samen met Karwei.

[Screenforce] Hoe gebruik je aandacht als de nieuwe media-currency

24-10-2023 | 11:58:00
Het media ecosysteem is de afgelopen jaren op een disruptieve manier geëvolueerd

Adnight 2023 Report!

14-10-2023 | 09:52:00
Toffe bende bij ADNIGHT 2023. Marketing Report stortte zich met overgave en wist acht bureaus te bezoeken. Eerste stop was de Houthavens, rammetje vol creatieve bedrijven en dito mensen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.