Campagne van Bolsius toont magie en geur van kaars

Campagne van Bolsius toont magie en geur van kaars

Onlangs ging de campagne Het is niet alleen een kaars van Bolsius van start. In de campagne laat Bolsius zien dat – nu gezelligheid in huis belangrijker dan ooit is – het product al lang niet meer alleen de lichtbron is die het voorheen was. De producten van Bolsius moet het idee van magische sfeermakers met veel verschillende betekenissen onderstrepen. De campagne Het is niet alleen een kaars werd ontwikkeld door KesselsKramer.

Kaarsen spelen volgens KesselsKramer en Bolsius een belangrijke rol om thuis een persoonlijke en gezellige sfeer te creëren. De campagne speelt hierop in en toont hoe makkelijk het is om alledaagse momenten extra bijzonder te maken door het toevoegen van een vlam of geur. In de campagne wordt een reeks taferelen gepresenteerd waarin de kaars op een eigen manier centraal staat en een bijzonder moment of ritueel versterkt. Zo steekt iemand een kaars aan ter herdenking, is de kaars de romantische sfeermaker tijdens een diner, zorgt een geurkaars voor een moment van ontspanning en worden – uiteraard –kaarsen op een verjaardagstaart uitgeblazen.Tamara Schuitvlot, Head of Brand Experience a.i. bij Bolsius: “Bolsius is een bekend Nederlands kaarsenmerk dat al 150 jaar bestaat. Met onze kwaliteit, vakmanschap en groene missie, die we onlangs zijn gestart, kunnen we de kleine en grote momenten in huis extra bijzonder maken. Met deze campagne laten we zien hoe makkelijk het is om een extra beetje magie te creëren. Het is daarom niet alleen een kaars, het is nog zoveel meer."

In samenwerking met productiemaatschappij Since ’88 en regisseur Basha de Bruijn maakte KesselsKramer een modulazre campagne die zich op televisie, online en sociale media manifesteert. Hoe meer ruimte een mediumtype geeft, hoe meer betekenissen van een kaars er gegeven kunnen worden.

Credits:
Bolsius: Loïc Chauteau, Tamara Schuitvlot, Renee van Rens | Bureau: KesselsKramer | Productie: Since ’88 | Regie: Basha de Bruijn | Voice Over: Roziena Salihu | Muziek: Wouter van den Boogaard (Major Fifth)

www.kesselskramer.nl
www.bolsius.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.