Born05 lanceert digitaal high-fashion merk Reveals

Born05 lanceert digitaal high-fashion merk Reveals

Born05 lanceert high-fashion merk Reveals. Het modemerk trapt af met een eerste statement-piece, dat digitale personalisatie toevoegt aan kleding: de Reveals-sjaal. Elke sjaal is uniek en onthult persoonlijke informatie van degene die hem draagt.

Met de lancering van Reveals gaat een langgekoesterde wens van Born05 in vervulling. Al meer dan 15 jaar zet het bureau zijn creativiteit in voor de bekendste merken van Nederland. Vanaf vandaag brengen zij voor het eerst ook een eigen merk tot leven.

Dennis van Vugt, Managing Director van Born05: “Reveals is ontstaan vanuit de gedachte dat kleding communiceert en dat er een manier bestaat om kleding zich te laten aanpassen aan wat jij te vertellen hebt. Want ondanks het feit dat we in een tijd leven waarin veel van ons zichzelf bloot geven, blijft er veel on-onthuld. Daarom ontwikkelden we Reveals, digital fashion waarmee je jezelf blootgeeft.”

Creatieve cross-overs

“Reveals is echt een merk van ons geworden. We zijn digital-first, maar staan ook met beide benen in de fysieke wereld. We houden er heel erg van om creatieve cross-overs te maken, en Reveals is daar een prachtig voorbeeld van.”

Zeferino de Fretes, Senior Designer bij Born05: “Je outfit is een manier om je persoonlijkheid uit te dragen. Met Reveals kun je hier nu nog een stap verder mee gaan. Op elk item staat een QR-code die leidt naar een unieke digitale omgeving. Hier kun je persoonlijke digitale content verzamelen – denk aan een Spotify-playlist, een YouTube-video of blogpost. Zo draag je met de sjaal je favoriete items, van muziek tot kunst, altijd met je mee.”

De Reveals-sjaal is verkrijgbaar in de kleuren zwart-wit, bruin-zwart en groen-zwart en kost 95 euro. Ze zijn online verkrijgbaar.

www.born05.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.