Born05 ontwikkelt merkcampagne Radio 538

Born05 ontwikkelt merkcampagne Radio 538

Nieuwsgierig, optimistisch, ambitieus en energiek; dat is Radio 538. Rondom deze steekwoorden ontwikkelde Born05 de merkcampagne van de Talpa-zender.

De merkcampagne visualiseert het aanstekelijke, positieve effect van 538 op luisteraars. Zodra zij in aanraking komen met de hits van het merk, laat deze vibe ze niet meer los.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Je hoort bij ons de hits van nu en morgen, in de breedste zin van het woord: van muziek tot entertainment en van lifestyle tot wat Nederland bindt. We zijn én brengen de beat van het moment, zijn nooit voorspelbaar en áltijd herkenbaar. Dat hoor en voel je via de kanalen van ons merk en ervaar je nu ook in deze merkcampagne."

Dennis van den Berg, Director Marketing & Communications Audio: “Ons onderscheidende karakter visualiseren we in de commercial met een speakerbox als metafoor voor Radio 538 als hitmaker. De speaker met 538 muziek reist met de dj’s door de wereld van onze luisteraars langs verschillende luistermomenten en –plaatsen. Zodra deze in aanraking komt met onze luisteraars beginnen zij te dansen en te lachen. Overal en altijd steken we hen positief aan met onze lust for life, waar of op welk moment er ook naar 538 wordt geluisterd. Waar je ook bent: jouw hits, jouw 538!"

De merkcampagne wordt gecommuniceerd via diverse tv-commercials, online video’s, OOH-uitingen en vernieuwde visual identity over alle touchpoints. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met bureau Born05 en geregisseerd door de Zweed Magnus Renfors, die eerder commercials van onder anderen McDonalds en Vodafone regisseerde. In de commercial is gebruikgemaakt van de hit That’s what I wanty van Lil Nas X.

Credits:

Opdrachtgever Radio 538: Coco Hermans (Radio Director 538), Dennis van den Berg (Director Marketing & Communications Audio), Yolande Veldt (Brand & Strategy Lead) | Bureau Born05: Harm Balvers (strategie), Tim de Waard en Daniel Samama (creatie), Marnix Schmidt, Marijn Slot, Lotte Kemper en Jesse Otten (art, visual design & motion), Joyce Rodenburg en Valery Story (project management en productie), Dennis van Vugt (Creative Director), Erik Dijkhuizen (Account Director) | Productie: Hobby Film | Regisseur tv-commercial: Magnus Renfors | Fotografie online- en Out Of Home-uitingen: Ruud Janssen

www.born05.com

www.radio538.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.