Bram Mullink hoofdredacteur Quest

Bram Mullink hoofdredacteur Quest

Bram Mullink is per 1 oktober de hoofdredacteur van Quest. Hij neemt het roer over van Maartje de Gruyter, die de rol op interim-basis invulde. Zij blijft als Managing Editor onderdeel van de Quest-redactie. Bram Mullink is een ervaren journalist en was de afgelopen jaren adjunct-hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio en BNR Podcasts.

Op een leuke manier kennis en wetenschap overbrengen

Het portfolio van Quest – onderdeel van Hearst Netherlands – bereikt elke week 1 miljoen mensen. De missie van Quest is om heel Nederland op een leuke manier wijzer te maken. Dat gebeurt onder meer door het produceren van kwalitatieve content, die wordt verspreid via print, digitaal, video, events en audio. De content wordt bovendien gebruikt voor verrassende producten zoals quizzen, cursussen, website, spellen en puzzels. Bram Mullink werkte de afgelopen zes jaar – bij BNR Nieuwsradio, waar hij vóór het adjunct-hoofdredacteurschap ook eindredacteur en chef Nieuws was. Eerder werkte hij ook al drie jaar bij BNR. In de bijna twintig jaar dat Bram Mullink actief is in medialand was hij onder meer redacteur en verslaggever bij AVROTROS, RTL en bij AT5, waar hij zijn loopbaan begon.

Bram Mullink: "Ik heb enorm veel zin om bij Quest aan de slag te gaan, een merk dat al twintig jaar laat zien op een fantastisch leuke manier kennis en wetenschap weet over te brengen – iets dat in deze tijd van groot belang is."

Doorgewinterde journalist 

Lieneke van den Heuvel, Chief Brand Officer Local Brands bij Hearst Netherlands: "Met Bram hebben we een doorgewinterde journalist aan boord, die al bijna twintig jaar op topniveau werkt in het Nederlandse medialandschap. Hij heeft een sterke focus op de inhoud en veel ervaring in digitalisering en de ontwikkeling van nieuwe verdienmodellen. In combinatie met zijn leiderschapskwaliteiten is hij de juiste persoon om Quest verder uit te bouwen. De combinatie van Bram als hoofdredacteur en Maartje als Managing Editor is ijzersterk. Maartje maakte bij de start van Quest, al een aantal jaar deel uit van de vaste redactie van Quest. Zij zullen gezamenlijk de strategie voor Quest verder vormgeven en uitrollen. Ik heb daar veel vertrouwen in en kijk erg uit naar de komende periode."

www.hearst.nl

www.quest.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een Brand Marketing & Licensing Director

18-07-2024 | 08:15:00
Hearst Netherlands is per direct op zoek naar Brand Marketing & Licensing Director

Bram Mullink benoemd tot hoofdredacteur National Geographic en Portfolio Director

12-06-2024 | 08:59:00
Hearst Netherlands kondigt de benoeming aan van Bram Mullink tot Portfolio Director met ingang van 1 juni 2024

Quote (Hearst Netherlands) start ondernemersclub Club Quote

26-04-2024 | 18:10:00
Hearst Netherlands is de ondernemerclub Club Quote gestart. De bedoeling van Club Quote is om startende en meer ervaren ondernemers bij elkaar te brengen. Ondernemers kunnen voor 1000 euro per jaar (ex btw) lid worden

Quest en André Kuipers gaan samenwerken

16-04-2024 | 16:44:00
Quest en astronaut André Kuijpers gaan een uitgebreide samenwerking aan waaronder een wekelijkse rubriek over ruimtevaart en het heelal

[Vacatures] Hearst Netherlands zoekt een (Freelance) Digital Content Manager Women’s Health

03-04-2024 | 08:59:00
Hearst Netherlands is per direct op zoek naar (Freelance) Digital Content Manager Women’s Health
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.