Brancheorganisatie FIAR CE kiest voor Smith Communicatie

Brancheorganisatie FIAR CE kiest voor Smith Communicatie

Brancheorganisatie FIAR CE heeft voor het Haagse adviesbureau Smith Communicatie gekozen als strategisch en uitvoerend communicatiepartner.

Stichting FIAR CE behartigt de belangen van producenten en importeurs van imaging, audio en tv in lobbytrajecten en is hét kenniscentrum voor de branche.

Door verschillende ontwikkelingen, onder meer op het gebied van producentenverantwoordelijkheid, heeft FIAR CE haar rol binnen de branche opnieuw gedefinieerd. Smith Communicatie is om die reden gevraagd om de communicatiestrategie van de organisatie te ontwikkelen en de uitvoering van het communicatieplan op zich te nemen.

Smith Communicatie is gespecialiseerd in de communicatie voor brancheorganisaties en werkt momenteel onder meer voor APPLiA Nederland, de branchevereniging voor producenten en leveranciers van elektrische huishoudelijke apparaten, MKB Den Haag en Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN).

Van strategie naar uitvoering

André Habets, directeur van FIAR CE: “Smith Communicatie heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van de juiste communicatiestrategie voor brancheorganisaties en is daarnaast bekend met onze branche. Ze hebben een aanpak ontwikkeld die ons erg aanspreekt, van strategische sessies tot de daadwerkelijke uitvoering van de communicatiewerkzaamheden. Dit, gecombineerd met hun inzet en professionaliteit, maakt dat we met hen aan onze zijde nog beter onze rol als belangenbehartiger voor producenten en importeurs van consumenten elektronica kunnen invullen.”

FIAR CE bestaat sinds 1934 en stond oorspronkelijk voor de Federatie van Importeurs en Agenten van Radioapparatuur. De letters CE staan voor Consumer Electronics. De organisatie was van 1950 tot 1996 betrokken bij de FIRATO-expositie in de Rai. Tot 2019 was de organisatie een vereniging, waarna de stichting zich uitsluitend bezig is gaan houden met belangenbehartiging van deelnemers in de A/V keten.

www.fiar.nl

www.smith-communicatie.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.