Marketing Report
Brego Keller directeur P3 (Pink Marketing, Punktlich en Pexi) nieuws

Brego Keller directeur P3 (Pink Marketing, Punktlich en Pexi)

P3 (Pink Marketing, Punktlich en Pexi) verwelkomt voormalig Publicis en UM CEO Brego Keller als directeur. Brego Keller gaat de bureaus Pünktlich, Pink Marketing en PEXI verder professionaliseren, en de ontwikkeling van het noorden als broedplaats van talent een boost geven. P3 werkt onder meer voor DPG Media, Videoland, Mediamarkt, QMusic en Naïf.

Nuchtere Groningse mentaliteit

Brego Keller: "Nooit eerder zag ik zoveel jonge, super ambitieuze en enthousiaste talenten bij elkaar als bij P3. Er wordt heel goed werk gemaakt, met een nuchtere Groningse mentaliteit zonder bla-bla, heerlijk! Oprichters Willem Waardenburg en Boudewijn de Jong hebben een prachtige club gebouwd die succesvol op het snijvlak van media, creatie en data beweegt. Een club die echt een end-to-end oplossing in marketing en communicatie biedt. Ik heb enorm veel zin om weer te gaan ondernemen en deze bureaus naar de volgende fase te leiden. Het wordt een feestje!"

De gedroomde leider

Willem Waardenburg, co-founder P3: "We zijn de afgelopen acht jaar flink gegroeid: in klanten en in omvang. We zijn nu met 68 mensen en de komst van Brego geeft ons de kans om te blijven groeien en ons te blijven verbeteren. Met zijn nationale en internationale ervaring als ondernemer, en CEO van UM en Publicis Groupe in creatie, media, data en digitaal, is hij voor ons de gedroomde leider om de volgende stap te zetten en onze torenhoge ambities waar te maken. Met Brego aan het roer krijgen Boudewijn en ik de ruimte ons te richten op key clients. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen en ons mooie team blijven ontwikkelen."

www.pinkmarketing.nl

www.punktlich.nl

www.pexi.nl

 

Lees ook:

P3 Group ontwikkelt game-experience campagne voor Goliath Games

04-12-2023 | 09:31:49
Goliath Games lanceert najaarscampagne voor millennials en GenZ

[Pink Marketing] P3 Group brengt Ongezout’n-event naar Amsterdam – een verslag

01-12-2023 | 09:37:00
Met internationale allure spreekt nieuw jaarlijks Ongezout’n-evenement tot scherpe verbeelding

WhitePaper Sessions 2023 | Havas Media | N=5 | Pink Marketing | DCVF | Towel | ZIGT

24-11-2023 | 15:28:00
Voorafgaand aan het M100 Event 2023 organiseert Media Meetings & Magazines - op dezelfde locatie - de vierde editie van de WhitePaper Sessions. Een kleinschalig, interactief event dat in het kader staat van hoogwaardige kennistransfer. Dit is een marketeers-only kennissessie en kosteloos te bezoeken

Speciaal voor marketeers die Marketing Report lezen, geven we 10 tickets voor Ongezout'n op 23 november in de WesterLiefde weg!

17-11-2023 | 16:12:00
Speciaal voor marketeers die Marketing Report lezen, geven we 10 tickets voor Ongezout'n op 23 november in de WesterLiefde weg!

[Vacatures] Pink Marketing zoekt Display & Programmatic Specialist

16-11-2023 | 18:49:29
Pink Marketing is per direct op zoek naar Display & Programmatic Specialist

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.