Marketing Report
Bronzen Lions voor TBWA\Neboko, Wieden+Kennedy en Publicis Groupe Benelux nieuws

Bronzen Lions voor TBWA\Neboko, Wieden+Kennedy en Publicis Groupe Benelux

Op de laatste dag van het Cannes Lions Festival 2023 wonnen TBWA\Neboko met een oudejaarsloterijcampagne Wacht niet tot geluk je overkomt voor de Staatsloterij een bronzen Lion in de categorie Film. De creatieve productiestudio Ambassadors, het postproductiebedrijf Captcha en de sound design en music productions studio Public Audio waren verantwoordelijk voor de postproductie.

Publicis Groupe Benelux haalde een bronzen Lion in de cartegorie Sustainable Developments Goals voor Wikitruth. Daarbij waren het Music Productions & Composition Agency MassiveMusic Amsterdam en de Music & Sounds Studio Soundsright betrokken.

Wieden+Kennedy Amsterdam heeft een bronzen Lion gewonnen met een campagne voor Samsung  en de campagne Flip Side. Bacon was de productiemaatschappij, The Mill Amsterdam tekende voor de postproductie en Wave Studio Amsterdam voor de postaudioproductie. BlackKite deed de postproductie, Factory Studios was voor de audio post verantwoordelijk en Art Official Agency tekende voor de editing.

Wieden+Kennedy won ook met zijn New Yorkse en Sao Paolo vestiging samen met Africa Creative DDB (Sao Paolo) een Titanium Lion waarbij WINK Amsterdam als additional partner betrokken was naast Octagon (Stanford), Allison+Partners (New York), COPA90 (Londen) en Sonic Union (New York). De prijs werd gewonnen voor Bring Home the Bud voor het biermerk Budweiser.

Het Zweedse productiehuis Bsmart dat eind 2021 gekocht werd door de Nederlandse groep PAKT, won indirect een bronzen Lion in de categorie Brand Partnerships, Sponsorships & Collaborations als producent van een campagne voor gameproducent Mojan Studio onder de naam Urban Miner. De campagne werd gemaakt voor Nord DDB Stockholm, Nord DDB Oslo, Elkjøp Nordic en Minecraft/Mojang die de prijs wonnen.

www.tbwa.nl

www.publicisgroupe.nl

www.wkams.com

www.canneslions.com

Marketing Report Radio Cannes 2023 wordt gesponsord door:

Lees ook:

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief