Marketing Report
Towel Media neemt Bruut over, gaat verder onder naam Bruut, Geert Doek CEO nieuws

Towel Media neemt Bruut over, gaat verder onder naam Bruut, Geert Doek CEO

Bruut Amsterdam en Towel Media fuseren en gaan verder onder de naam Bruut. Oprichters Deniz Alkaç (Bruut Amsterdam) en Geert Doek (Towel Media) blijven beiden als aandeelhouders bij het bedrijf betrokken. De operationele leiding zal ingevuld worden door een team vanuit Towel. Deniz Alkaç blijft op enige afstand met een adviesrol betrokken bij het bedrijf.

De insteek van de overname is vooral op inhoudelijk vlak, waarbij de bedrijven zowel de inhoudscomponent als de creatieve capaciteit combineren.Op deze wijze denken de oprichters klanten beter te kunnen bedienen.

Deniz Alkaç: “Met het samenvoegen van beide bedrijven ontstaat een echte one-stop-shop voor content. Dankzij de aanwezige interne middelen, altijd slim en efficiënt gemaakt. Met kwaliteit hoog in het vaandel én altijd passend voor ieder scherm. Precies zoals ik voor ogen had toen ik 10 jaar geleden met Bruut Amsterdam startte. Met een organisatie die groter is dan ooit, ben ik trots en dankbaar dat Geert Doek op deze manier het merk Bruut wil voortzetten.”

De komende weken zal de integratie volledig vorm krijgen. Geert Doek: “In essentie zijn al onze mensen echte makers, die vooral impact voor onze klanten en hun doelgroep willen realiseren.”

Het team van circa 50 personen blijft in Amsterdam gevestigd.

Geert Doek verkrijgt een meerderheid van het bedrijf; Deniz Alkaç blijft een grote aandeelhouder. Daarnaast is er met de overname/fusie een financiële component afgesproken. Deniz Alkaç zal waarschijnlijk in februari 2024 een eigen, ander bedrijf starten.

www.towel.media

www.bruut.amsterdam

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief