Marketing Report
Bruut Amsterdam ontwikkelt Videoland-campagne The Season To Get Comfy

Bruut Amsterdam ontwikkelt Videoland-campagne The Season To Get Comfy

RTL Nederland heeft Bruut Amsterdam gevraagd de decembercampagne voor Videoland te ontwikkelen en produceren. Onder de noemer It’s the Season to get Comfy proberen de makers een gevoel te geven tegen het idee van de perfect gedekte tafels, besneeuwde straten en clichébeelden, zoals die veelal in december op televisie worden getoond.

Vanuit verschillende perspectieven is een uitgebreide cast van bekende Videoland-gezichten zien die op hun manier, op alle denkbare fijne plekken in huis, vanaf diverse devices, comfortabel genieten van het ruime aanbod van Videoland.

Sjors van Drie, marketingmanager van Videoland bij RTL Nederland: ‘’December ziet er vaak traditioneel, druk en misschien zelfs wat stressvol uit. De rol van Videoland is om voor de nodige ontspanning te zorgen. We laten in deze campagne zien dat je van deze feestmaand kunt genieten op verschillende manieren. Talenten die normaliter in onze uiteenlopende content te zien zijn, hebben hun eigen - comfy - Videoland-moment. Precies wat we iedereen toewensen deze maand.’’ Deze multi-asset campagne voor Videoland is geregisseerd door Sjors Baarveld. Voor de muziek koos Bruut Amsterdam voor een hechte samenwerking met het muziekproductiehuis SMP Amsterdam. Het resultaat is een eigen compositie, geïnspireerd op Deck the Halls.
 
De volledige productie bestaat uit 77 deliverables; bestaande uit een tv-commercial, een bioscoopcommercial en voor social in verschillende lengtes en formaten, per personage en ook assets toegespitst op de verschillende titels die op Videoland te zien zijn.

Deniz Alkaç, managing Director van Bruut Amsterdam: “Een relevant merk, een grappig, herkenbaar concept én de creatieve vrijheid om écht iets aan de tientallen assets toe te voegen. Deze samenwerking was op ons lijf geschreven. In een korte tijd van nog geen drie weken ontstonden niet alléén hele mooie films, maar ook een nauwe samenwerking met wederzijds vertrouwen. Dat kan alleen als je ondanks de uitdagende planning, goed op elkaar afstemt en zo tot de kern komt.”

www.bruut.amsterdam.nl
www.rtlnederland.nl
www.videoland.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief