Bureaus bundelen krachten en lanceren GoodFellows

Bureaus bundelen krachten en lanceren GoodFellows

Een bureaunetwerk dat koploper wil zijn in één gedeelde specialiteit: live-ervaring en alle daaraan verbonden marketingcommunicatie en diensten. TIG Sports, Kumpany, BetterMatter, Crewfood en Eventmakers bundelen hun krachten in GoodFellows. Niels Markensteijn, Norbert Chevalier en Jan Paul de Wildt zijn de initiatiefnemers achter het gelanceerde collectief.

Jan Paul de Wildt, eigenaar van Kumpany: “Voor events en merken ligt de lat steeds hoger om zich op innovatieve wijze te verbinden met doelgroepen en domeinen. De behoefte aan live-contact wordt alleen maar groter. On- en offline versmelten steeds meer maar échte verbinding tussen mensen, merken en hun gedeelde passies ontstaat in onze ogen het best in die veranderende live-wereld.” 

De GoodFellows-bureaus zijn gespecialiseerd in het maken van die verbinding. Vanuit hun afzonderlijke expertises zijn ze gezamenlijk in staat om de hele keten van strategie, creatie en productie rondom live-ervaring te faciliteren. Diensten variëren van het organiseren van toonaangevende events, merkactivatie, (video)content, campagnes en crewcatering tot vrijwilligersmanagement. De bureaus brengen jaren ervaring mee in sport, entertainment, kunst en cultuur, maatschappelijke doelen en brand events.

Jean Paul de Wildt: "Het eerste project dat we samen gaan oppakken is de World Gymnaestrada in juli in de RAI.  Het grootste turnevent ter wereld waar ruim 20.000 recreatieve turnsters uit de hele wereld een week bij elkaar komen in Amsterdam."

"We willen de koploper in live-ervaring worden. Een bureaunetwerk met een hele duidelijke focus op live-ervaring in de breedste zin van het woord. Een netwerk met allemaal zelfstandige bureaus met ieder een hele duidelijke specialisatie. Het netwerk is er voor de bureaus en niet andersom. We geloven in zelfstandige ondernemers in de bureaus en een slanke netwerkorganisatie die ontzorgt en stimuleert. En daar willen we de beste in worden, zijn en blijven in de Nederlandse markt."

Internationale evenementen

De bureaus zijn mede-organisator van of nauw betrokken bij internationale evenementen als het KLM Open (golf), EK’s en WK’s, de Dutch Grand Prix en concepten als Huis van Oranje en Olympic Festival. Ze ontwikkelen merkactivaties voor klanten als NS, VodafoneZiggo, Nespresso, HBOMax en Holland Casino. En ze leveren diensten voor evenementen als het ABN AMRO Open Tennis, de Zwarte Cross en het Eurovisie Songfestival.

Niels Markensteijn, partner van TIG Sports: “De Fellows blijven zelfstandige bureaus met eigen labels, klanten en management. Door de samenwerking wordt het makkelijker om klanten een breder dienstenpakket aan te bieden. Ook betekent bundeling efficiency, ontzorging, een groter netwerk en meer slagkracht om grotere en diversere projecten aan te nemen. Door de netwerkorganisatie kunnen de Fellows doen waar ze het best in zijn: mensen verbinden door samen de allerbeste live-concepten te ontwikkelen.”

Groei van het netwerk

Norbert Chevalier, partner van TIG Sports: ”De markt consolideert en vraagt om partijen die alle denkbare diensten kunnen leveren op het hoogste niveau. GoodFellows is ambitieus. We gaan op zoek naar kwalitatieve uitbreiding van ons netwerk met ondernemende partijen die bewezen meerwaarde hebben en die een logische aanvulling vormen op de bestaande diensten van GoodFellows."

www.degoodfellows.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.