Canal Digitaal met inhaakcampagne Feyenoord-Ajax

Canal Digitaal met inhaakcampagne Feyenoord-Ajax

IPTV en satellietoperator Canal Digitaal is met een inhaakcampagne gekomen voor de voetbalklassieker Feyenoord-Ajax van zondag 22 januari 2023. Alle abonnees van Canal Digitaal met de hoofdzender ESPN in hun pakket kunnen deze wedstrijd rechtstreeks om 14:30 uur zien via IPTV, satelliet en/of de Canal Digitaal tv app.

Na een eerdere samenwerking voor de winterstop met voetbaliconen Sjaak Swart en Björn van der Doelen, komt er een tegengeluid vanuit de hoek van Feyenoord. Assistent-trainer van Feyenoord, John de Wolf, neemt Sjaak Swart op humoristische wijze in de maling. Zo wordt de rivaliteit tussen de clubs voelbaar gemaakt.

Canal Digitaal gaf het influencerbureau Influencers of Sports opnieuw de opdracht om aan de slag te gaan voor een humoristische online video om zo de Canal Digitaal tv App onder de aandacht te brengen. De video is geproduceerd door TEN content agency en wordt online via onder meer social media verspreid.

Sinds september 2019 is Canal Digitaal (via Canal+ Luxembourg) onderdeel van Canal+ Group dat op zijn beurt onderdeel is van Vivendi en in Nederland verder actief is met onder meer Filmbox, Film1 en Havas. 

www.canaldigitaal.nl
www.eviso.nl
www.m7group.eu

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.