Cäsar breidt netwerk uit met Turff

Cäsar breidt netwerk uit met Turff

Turff sluit zich aan als eerste in-home netwerk van Nederland aan bij Cäsar. Het turfsysteem voor gedeelde uitgaven in studentenhuizen is ontwikkeld door studenten van de TU Delft.

Cäsar is een platform waarop diverse datastromen samenkomen. Met deze datastromen kan een gebruiker het ideale campagne- of verzorgingsgebied samenstellen. Een gebruiker krijgt exact te zien welke inventory-aantallen van het desbetreffende kanaal of media-exploitant er binnen zijn selectie valt. Het bedrijf heeft de beschikking over een netwerk van meer dan 2600 schermen.

Uitgaven turven

Met de Turff aan de muur gemonteerd, is het voor veel studenten een stuk makkelijker geworden om kosten te delen in hun studentenhuis. Op de Turff tablet kunnen consumpties en financiën bijgehouden worden, maar bijvoorbeeld ook dranken besteld worden.

Voor adverteerders biedt dit netwerk de kans om rechtstreeks in de woonkamer van studentenhuizen te adverteren. De schermen worden gratis geplaatst in de studentenhuizen, in ruil voor de gratis tool toont Turff advertenties als screensavers. Met de aansluiting op Cäsar is Turff ook makkelijker inzetbaar geworden.

www.casar.nl

www.turff.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.