Marketing Report
Castore vanaf komend seizoen kledingsponsor Feyenoord nieuws

Castore vanaf komend seizoen kledingsponsor Feyenoord

Feyenoord heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met kledingmerk Castore. Het partnership gaat in vanaf komende zomer, wat betekent dat Castore met ingang van seizoen 2023-2024 de officiële kledingsponsor en merchandisepartner van de Rotterdamse voetbalclub is.

De meerjarige samenwerking tussen Feyenoord en Castore staat aan de basis van de keuze van het kledingmerk om Rotterdam als thuisbasis aan te wijzen op het Europese vasteland. Alle Europese distributieactiviteiten zullen worden georganiseerd vanuit een 20.000 vierkante meter groot distributiecentrum in de Waalhaven, wat een impuls is voor zowel de Rotterdamse economie als de lokale werkgelegenheid.

Het partnership met het in Manchester, Engeland gevestigde Castore is de eerste overeenkomst van het van oorsprong Britse kledingmerk met een Nederlandse profvoetbalclub. 

Buiten Feyenoord zijn onder meer Premier League-clubs Newcastle United en Aston Villa ook aan Castore verbonden, net als het Schotse Glasgow Rangers en Bundesligaclub Bayer 04 Leverkusen. Ook de Formule 1-teams van McLaren en Oracle Red Bull Racing horen bij de Castore-familie.
 
www.feyenoord.nl

www.castore.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief