Centraal Beheer kiest TBWA\NEBOKO na pitch; afscheid van DDB Amsterdam

Centraal Beheer kiest TBWA\NEBOKO na pitch; afscheid van DDB Amsterdam

Centraal Beheer heeft reclamebureau TBWA\NEBOKO na een uitgebreide bureaupitch gekozen als lead agency. De belangrijkste opdracht voor TBWA\NEBOKO is het verstevigen van de merkpositionering en de doorvertaling van het merk naar effectieve & spraakmakende campagnes, waaronder natuurlijk de welbekende Even Apeldoorn bellen-commercials.

Daarmee neemt Centraal Beheer na 37 jaar afscheid van DDB Amsterdam. De samenwerking met TBWA\NEBOKO is met onmiddellijke ingang gestart.

Bij Centraal Beheer werd op 15 maart 2024 Claudia Stewart verantwoordelijk voor strategie, change & digitaal design bij Centraal Beheer. Zij was samen met Chief Marketing Officer Peggy Spaapen intensief betrokken bij de pitch.

Chief Marketing Officer Peggy Spaapen van Centraal Beheer licht toe: “We hebben een flinke merkambitie: We hebben de afgelopen jaren als organisatie een beweging doorgemaakt van verzekeraar naar brede financiële dienstverlener. Alleen is deze merkverbreding nog niet bij het grote publiek bekend. Hier willen wij de komende tijd verder aan werken. In februari 2024 kondigde Centraal Beheeral een nieuw directieteam aan dat nieuwe, ambitieuze doelen gaat stellen. Deze doelen zijn gericht op groei in klanttevredenheid en groei in klanten. “

“Onze ambitie vraagt om een frisse blik op de merkstrategie en de doorvertaling hiervan in effectieve campagnes, in het huidige versnipperende medialandschap. Daarom gingen wij op zoek naar een reclamebureau dat hier het beste invulling aan kan geven. TBWA\NEBOKO heeft in de pitch laten zien dat het een goede strategische en creatieve partner is die samen met ons het merk Centraal Beheer kan versterken, passend bij onze groeiambities.”

“We hebben een pitch uitgeschreven waarbij meerdere reclamebureaus hun visie en ideeën op onze uitdaging konden presenteren. Daarbij kwam TBWA\NEBOKO overtuigend als winnaar uit de bus. Vanzelfsprekend zijn wij onze voormalige lead agency DDB Amsterdam zeer dankbaar voor hun jarenlange bijdrage aan het bouwen van ons merk. We hebben samen bijzondere successen weten te behalen.”

TBWA\NEBOKO

Michel Mac Donald, Head of Strategy van TBWA\NEBOKO: “We zijn ontzettend vereerd om samen met Centraal Beheer te mogen werken aan een mooie toekomst voor het merk. En daarbij willen we op een disruptieve manier het verschil maken, altijd gericht op de ‘total brand experience’ van Centraal Beheer. Het is fijn om bevestigd te zien dat onze filosofie en werkwijze enthousiast zijn ontvangen. We kunnen niet wachten tot we de markt het eerste werk kunnen laten zien.”

www.tbwa.nl

www.centraalbeheer.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The ListLees ook:

TBWA\NEBOKO ontwikkelt campagne voor Odido met topsporters

19-07-2024 | 13:40:00
TBWA\NEBOKKO heeft een campagne ontwikkeld voor Odido rondom de Olympische en Paralympische Spelen. De campagne benadrukt onder de noemer Elke stap naar voren begint bij de mensen achter je de essentiële rol van het team achter de sporter

[Vacancy] TBWA/ has a position for a Senior Designer (NL)

12-07-2024 | 12:15:00
TBWA\  is looking for a Senior Designer (NL) -Full-time  \  Amsterdam

DDB Amsterdam draagt Centraal Beheer na 37 jaar op briljante wijze over aan TBWA\NEBOKO

12-07-2024 | 08:17:00
Centraal Beheer is 37 jaar lang loyaal geweest aan DDB Amsterdam. In die tijd is de Even Apeldoorn bellen campagne uitgegroeid tot een episch baken in de creatieve industrie

McDonald's stond met The Invaders en TBWA\X op TwitchCon

08-07-2024 | 10:18:00
Easter X Galaxy, ontwikkeld door The Invaders en TBWA\X, is sinds zaterdag 29 juni live in de McDonald’s App.

ARA (TBWA) en KUBO introduceren CO2-negatieve tuinbouwkas

25-06-2024 | 10:14:00
Deze technische innovatie produceert de grootste hoeveelheden verse groente met minder fossiel energieverbruik en lagere kosten


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.