CEO Erwin van Luit verlaat Roularta Media Nederland

CEO Erwin van Luit verlaat Roularta Media Nederland

Erwin van Luit zal per 1 juli 2024 Roularta Media Nederland verlaten. Roularta Media Nederland is uitgever van titels als EW, Plus Magazine, delicious., Happinez en Flow. Erwin van Luit is sinds 2017 CEO van deze op een na grootste magazine publisher van Nederland. Hij leidde New Skool Media, dat drie jaar geleden onderdeel werd van het Belgische Roularta Media Group. Erwin van Luit is ook sinds december 2022 voorzitter van de brancheorganisatie MMA, waar hij sinds 2020 bestuurslid is.

Erwin van Luit: “Roularta Media Nederland staat er heel goed voor en heeft een uitermate stevige marktpositie op de magazine-markt. De gewenste internationale samenwerking en kruisbestuiving met de Belgische activiteiten heeft een goede vorm gekregen, daarnaast zijn de recente overnames en integratie van de voormalig WPG-titels Happinez, Yoga by Happinez, Psychologie Magazine goed verlopen en datzelfde geldt voor de overnames van Flow (ex-DPG) en sportmerk Helden Magazine.

Ook staat er een sterke strategie, die Roularta Media Nederland toekomstbestendig maakt. Ik ben er ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren met alle collega’s bereikt hebben en weet zeker dat deze successen in de toekomst een goed vervolg zullen krijgen.”

Xavier Bouckaert: zeer dankbaar

Xavier Bouckaert, CEO van Roularta Media Group: “Wij zijn Erwin zeer dankbaar voor zijn bijdragen aan het succes en de marktpositie van Roularta in Nederland. De integratie na de overname, en de genoemde acquisities zijn prestaties waar we vol trots op terugkijken. Heel jammer dat Erwin van Luit heeft besloten zijn loopbaan buiten Roularta voort te zetten. Ik wens hem daar alle succes bij.’

Voorlopig worden de CEO-taken bij Roularta Media Nederland waargenomen door de huidige CFO, Lars Duurinck.

www.roularta.nl

www.roularta.be

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Roularta Media Group wint goud en zilver op de internationale Native Advertising Awards

14-06-2024 | 14:06:00
De awards werden uitgereikt door een jury van 133 internationale experts in Kopenhagen. 

Karen Hellemans uitgever alle magazinemerken Roularta Media Group

08-02-2024 | 11:49:00
Bovenop haar rol als uitgever van de Women Brands (waaronder Libelle en Flair), wordt ze verantwoordelijk voor de News & Business Brands

Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media

10-11-2023 | 10:06:38
Roularta Media Group neemt Flow Magazine over van DPG Media via haar dochteronderneming in Nederland, Roularta Media Nederland.

NS kiest Insiders en Roularta Media Nederland voor contentstrategie NS Dagje Uit

27-10-2023 | 10:08:44
Na een landelijke aanbesteding heeft NS gekozen voor Insiders Online en Roularta Media Nederland BV voor de contentstrategie en -creatie van NS Dagje Uit.

Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times

23-10-2023 | 16:33:39
Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group, gaat de magazines van de Financial Times drukken
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.