Marketing Report
Charlotte van Dijk sluit zich aan bij The Content Department nieuws

Charlotte van Dijk sluit zich aan bij The Content Department

Charlotte van Dijk sluit zich als co-founder aan bij The Content Department. Naast oprichters Bob Hardus en Matthijs Tielman maakt zij het kernteam van het contentmarketingbureau uit Amsterdam compleet. Ze komt van reclamebureau Wayne Parker Kent en was host van marketingpodcast The Brief.

Charlotte van Dijk neemt bij The Content Department de rol van Head of Content op zich. Daarmee is zij eindverantwoordelijk voor de contentproductie en beheert zij de strategie.

The Content Department werd opgericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar een strategische aanpak om succesvol content in te kunnen zetten in een tijd waarin (generatieve) AI een steeds grotere rol speelt in het marketinglandschap.

Het drietal leerde elkaar kennen bij Wayne Parker Kent, het reclamebureau van Mediahuis.

Matthijs Tielman: “Bij WPK hebben Charlotte en ik samen aan grote projecten gewerkt voor Samsung, Henkel en ALDI. Haar kracht is haar drive om projecten op te starten, draaiend te houden én te optimaliseren. Iets wat vaak over meerdere mensen verdeeld wordt. Bij Charlotte tref je dat allemaal in één persoon. En dat is precies wat we nodig hebben nu we snel aan het groeien zijn.”

www.thecontentdepartment.nl

Lees ook:

[Vacatures] Springbok zoekt een Copywriter

28-09-2023 | 11:48:00
Springbok is per direct op zoek naar een Copywriter in Den Bosch

[Vacatures] &.media group zoekt een Creative Content Producer

25-09-2023 | 09:08:00
&.media group is per direct op zoek naar een Creative Content Producer

[CMTA] N=5 - ABN AMRO: Truely Boring Crime

22-09-2023 | 09:08:27
Online bankfraude/oplichting is een van de snelst stijgende vormen van criminaliteit. Met simpele tools van ABN AMRO kunnen mensen zich beter beschermen

[CMTA] Go Spooky: HEMA’s Sappige Tijden

22-09-2023 | 09:00:00
Duik in het dynamische leven van HEMA-medewerkers, vermengd met sappig drama, onverwachte paniek en natuurlijk onze iconische rookworsten en tompoucen.

[CMTA] Dentsu: Randstad - Andersom Sollicitatie

22-09-2023 | 08:50:00
Samen met de grootste werkgevers van Nederland (tegelijk ook de belangrijkste klanten van Randstad) draaien we het hele sollicitatieproces om.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.