Marketing Report
CheapTickets.nl introduceert mascotte Tjiep nieuws

CheapTickets.nl introduceert mascotte Tjiep

CheapTickets.nl lanceert haar mascotte, een goudgele vogel genaamd Tjiep. De bekendmaking valt samen met het 22-jarig bestaan van de online reisorganisatie. Om dit jubileum te vieren, geeft CheapTickets.nl in de maand oktober gratis vliegreizen, vouchers en deals weg, waaronder drie geheel verzorgde citytrips.

Casper Maasdam, Chief Operational Officer bij Travix: “Tjiep symboliseert het optimisme binnen CheapTickets.nl en ons rotsvaste vertrouwen in de toekomst. Naast een overzicht van de beste deals, geeft onze gevleugelde vriend reizigers een overzicht van hun vluchtschema én eventuele kosten voor extra bagage of een andere stoel. De vrije vogel past bij ons streven om het boeken van vliegtickets laagdrempelig, gemakkelijk én leuk te houden. Op die manier kun je altijd bij ons terecht voor de juiste deal.”

CheapTickets.nl werd in 2001 opgericht. Sinds 2011 maakt het samen met onder andere Vliegwinkel.nl en BudgetAir.com onderdeel uit van Travix. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam is Travix actief in 35 landen.

www.cheaptickets.nl

Lees ook:

[CMTA] Mediatic: Een ongewoon goed gesprek

02-11-2023 | 15:16:49
Om duidelijk te maken hoe waardevol gelijkwaardigheid is, is er een podcastserie gemaakt

GaragePark opent tweede park Twente

02-11-2023 | 02:36:00
Na de recente opening in Hengelo biedt het garagepark in Almelo ruimte voor tachtig garageboxen in drie verschillende groottes

Mediatic aan de slag voor IFAW

26-10-2023 | 09:00:00
NGO één van groeiend aantal impactpartijen dat kiest voor Amsterdams pr- en contentmarketingbureau

[Onderzoek] Grootste uitdaging retail: verschuivende consumentenverwachtingen

28-08-2023 | 12:00:49
Marketingprioriteiten liggen op winstgevendheid, efficiënte targetting en klantloyaliteit

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.