Cheil & Lukkien produceren Live Commerce voor Samsung

Cheil & Lukkien produceren Live Commerce voor Samsung

Afgelopen week was de eerste Live Commerce-stream voor Samsung Nederland een feit. Live Commerce is de combinatie van een live show, online interactie met consumenten en e-commerce.

De show werd vanuit een huiskamerdecor gepresenteerd door Veronica van Hoogdalem, met als speciale gast Bram Krikke. Daarnaast was Jaydee Lunes, product specialist bij Samsung, aanwezig voor de productuitleg.

Centraal in de show stonden de nieuwe smartphones van Samsung, de Galaxy A52 en de A72. Bram liet op zijn eigen, bekende wijze zien hoe hij met de telefoons video’s en Instagram-creaties maakt.

De show is ontwikkeld en geproduceerd door Cheil, in samenwerking met Lukkien.

Budi Gonzalez de Chaves, MD van Cheil Benelux: “Live Commerce is enorm in opkomst. Vorig jaar was de geschatte omzet in China, de bakermat van Live Commerce, 124 miljard euro. Geweldig dat we dit voor Samsung nu in Nederland mogen doen.”

De show is hier terug te zien.­

Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

www.lukkien.com
www.cheil.nl
www.samsung.com

Zie ook:

Lukkien produceert FreelanceFactoring-campagnecontent voor Scheepens
Lukkien produceert special advertising Magnum voor Ad Alliance
[Campagnes] Lukkien brengt JungleMinis tot leven
Lukkien Case: de grenzen van licht en donker verkennen voor Rituals
[Campagnes] Lukkien produceert tv-commercials voor Danone
[Campagnes] Campagnes: Lukkien super Suzuki in CGI
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.