Cheíl Benelux lanceert herpositionering

Cheíl Benelux lanceert herpositionering

Cheíl Benelux lanceert zijn vernieuwde positionering: het creatieve bureau voor alle challenger brands of merken die zich zo voelen.

Challenger-DNA

Cheíl Benelux, onder leiding van Tim van der Sijde, Daniel Samama en Tim de Waard, heeft een duidelijke koers en een scherpere propositie gekozen, en richt zich vanaf nu op challengers. Hiermee legt het bureau de focus op merken die het anders doen, conventies doorbreken en hiermee lokaal of internationaal willen groeien. En bovendien: op merken die een geïntegreerde aanpak willen op het gebied van creativiteit, commerce en technologie; van campagne tot winkelvloer en van product tot website.

Tim van der Sijde, Managing Director Cheíl Benelux: "Dat challenger-DNA zat altijd al in Cheíl, want het grootste challenger merk daar werken we al jaren voor. Onze klant Samsung staat in de top zes grootste merken ter wereld, maar heeft nog steeds een mindset waarmee ze ideeën en andere merken uitdagen, scherp houden en voorbijgaan. Daarom is het voor ons een fundamentele keuze om ons te richten op merken die – vergelijkbaar als Samsung  – een challenger zijn of zich zo voelen. Door deze niche te bedienen geloven we dat we nieuwe klanten en nieuw talent kunnen aantrekken."

Geïntegreerde aanpak

Daniel Samama, creatief directeur Cheíl Benelux: "Challengers moeten nou eenmaal anders geserviced worden, en daar heeft Cheíl al 50 jaar ervaring mee. Dit doen we met een écht geïntegreerde aanpak: wij verbinden data met creatie, offline met online, en campagne met de winkelvloer. Het hele merk wordt als één gezien. Ook dit zit in ons DNA. Sterker nog: Cheíl betekent één. Wij zien alles als één."

Tim de Waard, creatief directeur Cheíl Benelux: "Dat challenger gevoel is voor ons alle drie precies de reden geweest waarom we een aantal maanden geleden voor Cheíl hebben gekozen. Het is een netwerkbureau met gigantisch veel potentie die tot voor kort niet altijd volledig werd benut. En nu is het juiste moment om deze kennis en kracht meer zichtbaar te maken in de markt. Onze nieuwe aanpak heeft het vertrouwen van onze huidige klanten vergroot en hiermee willen we nu ook de harten van andere challenger merken veroveren."

www.cheil.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Zie ook:

Cheil Benelux en Samsung lanceren Limited Edition Shortcut Sneaker

12-06-2024 | 09:46:15
Doe een bepaalde move met je schoenen en je Samsung telefoon reageert. De verschillende moves corresponderen met acties op je telefoon

The Best of Content Marketing Awards 2023 | GOUD Campagnes en ZILVER B2C - Cheil: Frequency voor Samsung

12-06-2024 | 08:00:00
Deze inzending van Cheil won bij de Content Marketing Awards in Beeld en Geluid een GOUDEN award in de categorie Campagnes en zilver in B2C

[Be More Challenger] Dimitri O over Loop Earplugs

30-05-2024 | 09:33:36
In de rubriek Be More Challenger gaan Tim de Waard & Daniel Samama op zoek naar de mensen achter de beste challenger merken van Nederland

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for Creative Team

23-05-2024 | 10:05:00
Cheil Benelux is directly looking for a Creative Team 

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.