Marketing Report
Cheil werkt voor Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nieuws

Cheil werkt voor Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Cheil gaat werken voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In de minicompetitie voor het koepelthema Hoe werkt Nederland kwam Cheil van de 5 bureaus als beste uit de bus. 

Onder het koepelthema vallen veel verschillende thema’s, zoals Leven Lang Ontwikkelen, Inclusiviteit op de werkvloer en Vitaliteit en Thuiswerken.

Arthur van den Noort, directie communicatie SZW: “Voor de huidige kabinetsperiode liggen er belangrijke beleidsopgaven op het terrein van de arbeidsmarkt. Ondanks de lage werkloosheid en de hoge arbeidsparticipatie die Nederland had voor de uitbraak van de coronacrisis, was het ook duidelijk dat er dingen niet goed gaan op de arbeidsmarkt. Een nieuwe toekomstbestendige arbeidsmarkt vraagt een lange adem. We hebben in Cheil een goede partner gevonden om ons daar op het gebied van communicatie mee te helpen.”

Budi Gonzalez de Chaves, managing director van Cheil: “Wij hebben als reclamemakers een mooi vak. Als je die kennis en kunde dan ook nog in kan zetten om een heel klein beetje bij te dragen aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland, dan zou mijn oma hebben gezegd: dan ben je spekkoper. Wij zijn erg blij met SZW als klant.”

Over Cheil Benelux

Cheil Benelux werkt op het snijvlak van advertising, digital en retail. Het bureau creëert consistente, overtuigende, aanstekelijke verhalen, voortgestuwd door innovatie en real-time inzichten. Het Cheil netwerk is geboren uit de Aziatische tech-revolutie en opgegroeid in het digitale tijdperk.

www.cheil.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.