Clear Channel Nederland wint alsnog concessie buitenreclame tram en bus in Rotterdam

Clear Channel Nederland wint alsnog concessie buitenreclame tram en bus in Rotterdam

Clear Channel Nederland heeft alsnog de concessie voor de (analoge) abri’s en metropanlen van de tram- en bushaltes gewonnen alsmede de metropanelen. De concessie gaat op 1 augustus 2024 in. Deze concessie omvat ruim 2.800 analoge vakken.

Eerder had Clear Channel Nederland deze concessie al gewonnen, maar de aanbesteding (waarbij CS Digital de metro-aanbesteding won) werd on hold gezet waarna Global tijdelijk de concessie kon invullen in afwachting van een definitieve gunning, aangezien die door een kort geding werd betwist. Daarvoor had JCDecaux deze concessie.

De gewonnen concessie omvat het beheer, onderhoud, schadeherstel en exploitatie van de abri's en analoge metropanelen in het vervoersgebied van de RET. Deze abri’s en metropanelen zijn grotendeels te vinden in Rotterdam, maar ook in omliggende gemeenten als Vlaardingen, Albrandswaard en Barendrecht en op stations van de Randstadrail.CS Digital Media heeft de concessie voor de reclame in de metro in Rotterdam en omgeving definitief verkregen.

Naast deze abri’s en metropanelen valt ook station domination op metrostation Beurs binnen de concessie. De concessie heeft een looptijd van 5 jaar, met daarna een optie tot verlenging van 1 jaar.

Een van de grootste concessies van Nederland

Wierish Debipersad, Commercial Director bij Clear Channel Nederland: "RET is een van de grootste concessies van Nederland, dus wij zijn enorm blij om ruim 2.800 analoge vakken in Rotterdam en omgeving toe te voegen aan ons portfolio.

Vanaf 1 augustus zijn wij dé exploitant in Rotterdam. Kijkend naar de top steden van Nederland, vind je ons in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Den Bosch, Leiden, Leeuwarden en Maastricht. Steden om trots op te zijn en een combinatie die zorgt voor een verbetering van ons landelijke bereik en een nog betere landelijke dekking voor onze adverteerders.”

Bijdrage media aspiraties RET

Jean Paul Duurland, Manager Marketing, Verkoop en Services bij RET.: "Wij zijn enorm verheugd met onze nieuwe mediapartner, Clear Channel, die dankzij hun ruime ervaring in media-exploitatie en brede adverteerdersnetwerk een onmisbare aanvulling is voor de ontwikkeling van onze media aspiraties.”

www.ret.nl

www.clearchannel.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The ListLees ook:

JCDecaux kan exploitatie digitale schermen in Utrecht alsnog starten; Clear Channel moet binnenkort stoppen

16-07-2024 | 16:46:00
JCDecaux kan de exploitatie van digitale buitenreclame in abri's binnenkort alsnog starten in de gemeente Utrecht, waarbij Clear Channel Nederland daar binnenkort mee zal moeten stoppen in de gemeente Utrecht

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Commercial Business Controller

11-07-2024 | 09:07:00
Clear Channel is per direct op zoek naar een Commercial Business Controller

Extinction Rebellion vervangt meer dan 500 buitenreclames; JCDecaux, Clear Channel en Global veroordelen illegale actie

01-07-2024 | 14:50:00
JCDecaux, Clear Channel en Global veroordelen de illegale actie van Extinction Rebellion die claimt meer dan 500 posters te hebben vervangen door een poster met de tekst Hier hing fossiele reclame. De actiegroep zegt het zat te zijn dat er fossiele reclames te zien zijn in de openbare buitenruimte.

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Digital Account Manager

07-06-2024 | 08:36:00
Clear Channel is per direct op zoek naar een Digital Account Manager

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Junior Fotograaf

27-05-2024 | 09:49:00
Clear Channel is per direct op zoek naar een Junior Fotograaf

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.