Marketing Report
Cloudfactory sluit zich aan bij by The Network nieuws

Cloudfactory sluit zich aan bij by The Network

Het onafhankelijke creatieve bureau Cloudfactory uit Amsterdam is toegetreden tot het internationale netwerk van onafhankelijke bureaus by the Network, dat opgericht is door Per Pedersen, voormalig Global Creative Chairman van de Grey Group.

Julio Álvarez, Creative Director van Cloudfactory: “Door onafhankelijkheid en creativiteit centraal te stellen, elimineren Per Pedersen en by The Network zoveel mogelijk ruis die creativiteit vaak in de weg staat. Meer specifiek zien Cloudfactory en by The Network creativiteit als een cultuur, niet als een afdeling, zoals het geval is binnen traditionele bureaunetwerken. Deel uitmaken van The Network is een kwestie van gedeelde principes over het vak – we zouden wat dat betreft niet meer op elkaar kunnen lijken.”

Sandeep Chawla, Managing Director van Cloudfactory: “Voor ons zal succes met by The Network bestaan uit zakelijke én intellectuele groei – dus niet alleen uit het aantal nieuwe opdrachten dat het samenwerkingsverband zal opleveren, maar vooral ook uit de nieuwe energie en inspiratie die ontstaat door alle creatieve uitwisselingen en synergie met andere bureaus.”

Per Pedersen: “In oktober 2020 gingen we van start gingen, en vormden we 17 onafhankelijke creatieve bureaus die vastbesloten waren om een ​​nieuw soort wereldwijd netwerk te bouwen dat wordt aangestuurd door en eigendom is van creatieven. I felt liberated.

We hebben gekozen voor Cloudfactory als Nederlandse bureaupartner, vanwege de passie en creatieve ambities van het team die perfect passen bij de geest van by The Network. Een paar jaar geleden introduceerde ik Pussy Riot op het podium in Cannes met als doel de industrie te inspireren om meer als activisten te denken en te doen. Ik vind het geweldig dat Cloudfactory er hun mantra van heeft gemaakt, omdat het andersoortige ideeën teweegbrengt die hoe dan ook niet zullen leiden tot conventionele advertenties.

Het doel van zowel Cloudfactory als by The Network is om het beste werk te maken, en die ambitie zal nooit weggaan. Dat is het mooie én een vloek als je gedreven wordt door creativiteit: een niet-aflatende aandrang om iets altijd fraaier, slimmer te willen doen. We meten ons succes ook niet af aan korte termijnresultaten. We doen dit om een ​​positieve, hopelijk opmerkelijke bladzijde aan de reclamegeschiedenis toe te voegen – en om anderen te inspireren hetzelfde te doen.”

www.cloudfactory.nl
www.bythenetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.