Marketing Report
[CMTA] Quadia: We're BIG on small! nieuws

[CMTA] Quadia: We're BIG on small!

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022 | www.cmta.nl

Quadia is gespecialiseerd in online-video oplossingen zoals webinars & webcasts, virtual meetings, online- & hybride events én branded content. We leveren content en technologie voor specifieke bedrijfstoepassingen zoals marketing & promotie, interne & externe communicatie, klantenservice, e-learning.

Dit doen we met een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 18 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, ontzorgen wij brands en bureaus met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

Elevator Pitch

Sinds kort hebben ze bij Malvern Panalytical een nieuwe communicatiestrategie om zich te onderscheiden van de concurrentie. Malvern Panalytical constateert namelijk dat er sprake was van een “Sea of sameness”, waarbij alle concurrenten op dezelfde manier communiceren. Aan ons werd de vraag gesteld; kunnen jullie ons helpen bij het maken van een onderscheidende brand movie die dit verhaal vertelt aan (nieuwe) klanten én (nieuwe) medewerkers? Een vertaling van onze slogan ‘We’re BIG on small’.

Briefing

Malvern Panalytical is ontstaan uit de fusie van de bedrijven Malvern Instruments en Panalytical en heeft wereldwijd meer dan 2.000 mensen in dienst. Het bedrijf is een vooraanstaande speler en innovator op de markt voor analytische instrumenten & services, variërend van bouwmaterialen tot farmaceutische producten, metalen en mijnbouw tot nano-materialen.

Malvern Panalytical-technologieën worden gebruikt door wetenschappers en ingenieurs in een breed scala van industrieën en organisaties. De focus ligt op het creëren van innovatieve, klantgerichte oplossingen door middel van chemische, fysische en structurele analyse van materialen.

Sinds kort hebben ze bijMalvern Panalyticaleen nieuwe communicatiestrategie om zich te onderscheiden van de concurrentie. Malvern Panalytical constateert namelijk dat er sprake was van een “Sea of sameness”, waarbij alle concurrenten op dezelfde manier communiceren; vooral technisch, saai en niet gericht op wat de high-end services echt mogelijk maken!

Aan ons werd de vraag gesteld; kunnen jullie ons helpen bij het maken van een onderscheidende brand movie die dit verhaal vertelt aan (nieuwe) klanten én (nieuwe) medewerkers? Een vertaling van onze slogan ‘We’re BIG on small’. Hierbij was de interne doelgroep zeer belangrijk. Dit omdat er door de fusie, nog sprake was van verschillende visies en culturen.


Strategie | Aanpak | Resultaat

Wij adviseerden om een brand movie te maken die zichtbaar maakt waar de invloed van de technologieën allemaal te vinden zijn in het leven van mensen. Dus geen ingewikkeld technisch verhaal, maar leidend moest zijn “You can’t sit in a room without seeing us”. Malvern Panalytical is overal! Op deze manier onderscheidt Malvern zich van de competitie.

Voor dit project verzorgden wij de volledige productie. Van concept, redactie, copywriting, het camerawerk, de montage, motion graphics tot zelfs een unieke brand tune en het resultaat mag er zijn. De video is gelanceerd en te bewonderen op de socials, de website en wordt ingezet op events van Malvern Panalytical.

De reacties zijn lovend, een selectie:

“ Trots op het eindresultaat!!” “ Proud to be part of this company ” “It’s a great company to work for! Proud to be part of it!” “Love this video!” “Great video, great company, great impact”

Verder is misschien wel het mooiste resultaat dat MP, na deze ervaring en inzichten haar communicatiestrategie volledig in lijn met deze video heeft aangepast; meer gericht op de impact!

nl.quadia.com

www.malvernpanalytical.com 

Dit is een inzending voor Content Marketing | The Awards 2022

Content Marketing | The Awards vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

The Medals worden toegekend voor uitstekende kennis en kunde op expert-onderdelen van contentmarketing. De categorieën zijn verdeeld in twee groepen: Creatie, Vorm & Concept en Distributie, Promotie, Conversie & Data.

www.cmta.nl


Lees ook:

[CMTA] Social Inc: De kracht van durven kiezen

[CMTA] Com&co: Agency Life

[CMTA] MPG: Rabobank & Elektrificatie

[CMTA] Familyblend x KPN: Digitaal Opvoeden

[CMTA] M2Media: Hoe Schiphol de zakelijke reiziger opnieuw voor zich won

 

Partners CMTA

 


 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.