Marketing Report
Coebergh communicatie & pr: Kinderpostzegels, Urban Arrow, Momentum Capital en Nextens nieuws

Coebergh communicatie & pr: Kinderpostzegels, Urban Arrow, Momentum Capital en Nextens

Coebergh communicatie & pr heeft Kinderpostzegels, Urban Arrow, Momentum Capital en Nextens toegevoegd aan zijn klantportfolio.

In 2024 viert Kinderpostzegels haar 100-jarig bestaan met opvallende samenwerkingen, activiteiten en uiteraard een kinderpostzegelactie. Coebergh gaat er met veel plezier voor zorgen dat dit de aandacht krijgt die het verdient.

Urban Arrow is bekend van de elektrische bakfietsen. Urban Arrow kiest voor Coebergh om verder te bouwen aan landelijke naamsbekendheid en het vergroten van de engagement.

Momentum Capital is een investeringsmaatschappij en incubator op het vlak van duurzame organisaties. Momentum Capital werkt samen met Coebergh om het verhaal van hun participaties en leiderschap te verspreiden.

Nextens is actief met fiscale software en werkt samen met Coebergh om deskundigheid en opinie over fiscale zaken zodanig te formuleren en verspreiden dat het de bekendheid en reputatie van de organisatie versterkt.

Kiki Hirschfeldt, directeur-eigenaar van Coebergh communicatie & pr: "We zijn heel blij én trots deze inspirerende bedrijven aan boord te verwelkomen. Ons team kijkt ernaar uit om samen met deze klanten verhalen te creëren, deze te delen en vooral om grote impact te maken."

www.coebergh.nl

 

Lees ook:

[Interview] Thomas Bekker & Dennis Mensink: Mediatic barst uit z’n voegen

22-02-2024 | 15:49:00
PR- en contentbureau voor impactpartijen Mediatic groet als kool, zowel nationaal als internationaal

PR-Dashboard: Hoe zorg je er als pr-specialist voor dat je berichten worden opgepikt door journalisten?

22-02-2024 | 14:20:00
De relatie en communicatie tussen journalisten en PR-medewerkers bepaalt mede welk nieuws in de media komt. Het grote Pers en PR-onderzoek van PR-Dashboard geeft inzicht in hoe deze mediaprofessionals samenwerken

[Onderzoek] PR-Dashboard: Journalisten en pr-medewerkers hebben weinig contact

20-02-2024 | 17:33:00
91 procent van de ondervraagde vertegenwoordigers van de pers geeft aan zelden tot nooit contact te hebben met een pr-professional en social media wordt steeds minder gebruikt als informatiebron of om contact te leggen

Glasnost en Walkie Talkie gaan strategisch partnerschap aan

20-02-2024 | 08:00:00
Na drie jaar samenwerken in België en Nederland voor merken in tech en FMCG, gaan de teams nauwer samenwerken

Glasnost gaat aan de slag met campagne voor Maandag

13-02-2024 | 10:57:14
Glasnost is aangetrokken om de share of voice van Maandag in het maatschappelijk debat over mensen en werk in de media te vergroten.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.