Marketing Report
Coen Zuijdervliet creatief directeur en partner DCVF nieuws

Coen Zuijdervliet creatief directeur en partner DCVF

Per 1 september is Art Director Coen Zuijdervliet creatief directeur en partner bij activatiebureau De Combinatie van Factoren (DCVF) in Amsterdam. Hij wil dynamiek, innovatie en resultaten die ertoe doen.

Geen buikgevoel hier

De aanpak van DCVF is doeltreffend: het bureau combineert creatieve intelligentie met de nieuwste inzichten uit de gedragswetenschap. Coen Zuijdervliet: "Geen buikgevoel hier, we laten onze creaties spreken dankzij kennis en expertise. Want in een wereld vol transities is een solide aanpak, op basis van gedrag, van groot belang. Dat is hoe wij onze klanten begeleiden in hun transities. En daarbij zijn we altijd op zoek naar verrassingen, niet naar trucjes."

Michael van Kerkwijk, Managing Director en partner DCVF: "Met Coen halen we een zeer ervaren en bevlogen creatief directeur in huis. Zijn energie en positieve blik doen ons versnellen op de weg die we met het bureau zijn ingeslagen."

Koesteren van jong talent

Coen Zuijdervliet beaamt dat hij komt inspireren en uitdagen. Daarbij kijkt hij ook nadrukkelijk naar de toekomst. Coen Zuijdervliet: "Eén van mijn prioriteiten is het koesteren van jong talent. Bij DCVF hebben we een schat aan jonge, getalenteerde geesten die willen schitteren. Dat kunnen ze onder begeleiding van senioren die hun wijsheid delen. Dus hou ons in de gaten, want we blijven groeien en verwachtingen overtreffen!"

www.dcvf.nl

Lees ook:

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.