Colourcake agency organiseert TikTok seminar

Colourcake agency organiseert TikTok seminar

Colourcake agency organiseert een seminar voor hun klanten en relaties op 25 mei 2023. Het evenement zal gericht zijn op het delen van kennis en het inspireren van marketing- en brandmanagers in het gebruik van TikTok voor hun merk.

Sprekers

Het seminar zal worden ingevuld door drie sprekers, waaronder de influencer Jordi van den Bussche (Kwebbelkop). Hij zal inzicht bieden in hoe hij zijn miljoenen volgers op TikTok heeft opgebouwd en hoe merken TikTok succesvol kunnen inzetten. Daarnaast zullen de founders Merel Eggink en Lorenza Nolst Trenité van start-up Shoutout Agency het belang van user generated content uitleggen. Ook e-commerce bedrijf Not Selling Liquid zal spreken over paid advertising op TikTok.

Robert Chevalier, founder van Colourcake agency: "Colourcake agency is verheugd om dit evenement te kunnen organiseren om onze klanten te helpen hun TikTok-strategie te verbeteren. We zijn blij dat we deze experts in de branche kunnen uitnodigen om hun inzichten en best practices te delen, en we hopen dat onze klanten geïnspireerd zullen raken en hun merk naar een hoger niveau kunnen tillen op TikTok."

Erbij zijn? Dat kan!

Colourcake zal tien plekken weggeven voor het seminar. Stuur een mailtje naar: sjoerd@colourcake.com om een plekje te bemachtigen.

www.colourcake.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.