Marketing Report
Colourcake Agency viert 10-jarig bestaan met kunstexpositie in de Houthavens

Colourcake Agency viert 10-jarig bestaan met kunstexpositie in de Houthavens

Op 16 februari zal het creatieve bureau geen kantoor, maar een kunstgalerij zijn waarbij 10 talenten uit de creatieve industrie hun werk presenteren met als thema Change. De aanleiding hiervoor is het 10-jarig bestaan van het bureau, dat zich specialiseert in branding, content, design & print.

Het afgelopen decennium is er hard gewerkt om Colourcake te laten groeien en dat ging gepaard met het neerzetten van allerlei projecten. Tommy Hilfiger, citizenM en Scotch&Soda waren een van de eerste klanten, en het laatste jaar is het portfolio nog meer gegroeid met klanten, zoals Lalaland, Mizuno Sportstyle en Mayoneur. Daarnaast is er veel werk gestoken in de marketing van het bureau, het uitbouwen van de community en de ontwikkeling van het team. Deze expositie is gecreëerd om te reflecteren op de afgelopen 10 jaar en vooruit te kijken naar de komende 10.

Mindset

Robert Chevalier, eigenaar van Colourcake: “We hebben voor dit thema gekozen omdat change altijd centraal heeft gestaan in de ontwikkeling van ons bedrijf. De afgelopen 10, en met name de afgelopen 5 jaar, hebben zich veel veranderende situaties voorgedaan. Denk aan de versnelde digitalisering, het transformerende consumentengedrag naar aanleiding van de pandemie – onze kracht heeft hem altijd gezeten in het vermogen om ons aan te passen en deze veranderingen te benaderen als nieuwe kansen. Die mindset heeft ons gebracht naar waar we nu zijn. En dus is het tijd om de mensen met wie we dit gedaan hebben hiervoor te bedanken. Vandaar dat we talenten uit onze community de kans geven om hun werk tentoon te stellen en hen een podium geven die ze verdienen.”

Internationale talenten

Tijdens de expositie avond (welke op uitnodiging bezocht kan worden) zal er werk van (inter)nationale talenten zoals Liselore Chevalier, Gianna Mazzeo, Rik Dijkhuizen en Loutje Hoekstra worden getoond. Een mix van artiesten & creators waarmee Colourcake een creatieve geschiedenis deelt; van fotografen van het productiebureau Stickystuff tot aan een dichter, videograaf en installatiekunstenaar. Samen met het team, de klanten en hun community zal Colourcake gedurende dit evenement creatieve inspiratie delen maar bovenal deze mijlpaal vieren en proosten op de toekomst.

www.colourcake.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.