[Column] Ate van der Meer: Vervelende, maar begrijpelijke vraag

[Column] Ate van der Meer: Vervelende, maar begrijpelijke vraag

In de dynamiek van een succesvol 2023 en veelbelovende opdrachten voor 2024, reflecteren we op een steeds vaker gestelde vraag: "Wat als er iets met Snakeware en jullie software gebeurt?"


Laat me je meenemen door ons verhaal van veerkracht en toewijding gedurende 29 jaar, die een geruststellend antwoord geeft op de vervelende, maar begrijpelijke vraag: Vorig jaar nam Stratech, een grote speler in de toeristische softwarebranche, abrupt afscheid. Ondanks de impact op ons bedrijf, hebben we niet stilgezeten. Er wordt extra energie, tijd en investeringen gestoken in opdrachtgevers, partners en softwareontwikkeling om van een nadeel een voordeel te maken. Begrijpelijk roept turbulentie twijfels en ongerustheid op. We erkennen deze gevoelens en begrijpen dat onzekerheid voor niemand wenselijk is.

Hoewel ik de vraag "Wat als er iets met Snakeware gebeurt?" als vervelend ervaar – mijn toewijding aan Snakeware duurt immers al 29 jaar – begrijp ik dat het mijn woord is tegen het gevoel van degenen die met deze vraag worstelen. Daarom deel ik graag mijn antwoord op deze vraag.

We bewijzen al 29 jaar ons bestaansrecht door voortdurende inzet, daadkracht, groei, investeringen in mensen en relaties, plus het continu verbeteren van onze producten en diensten. Hoeveel bewijs is er nodig?

In 5 punten zet ik ons antwoord nog uiteen:

Veerkracht

We geloven in veerkracht. Meerdere economische cycli zijn doorstaan, en we zijn sterker dan ooit. Onze focus op continue verbetering en innovatie helpt ons in een wereld die voortdurend evolueert.

Constante Verbetering

Onze software is geen statisch product; het is een evoluerend ecosysteem. We investeren in onderzoek, ontwikkeling en innovatie om ervoor te zorgen dat onze oplossingen vooroplopen in de behoeften van onze opdrachtgevers.


Bewezen Groei

De cijfers spreken voor zich. Snakeware is jaar op jaar gegroeid. Onze opdrachtgevers getuigen van ons vermogen om beloften waar te maken en hen te ondersteunen bij hun groeiende digitale behoeften.

Toewijding

Onze relaties met opdrachtgevers en partners zijn gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes. We luisteren en denken mee. Op praktische en pragmatische wijze werken we mee aan de successen van onze opdrachtgevers. We hebben bewezen dat we niet alleen leveren wat we beloven, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen.

Dank

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder het ongelooflijke team van Snakeware en de steun van onze geweldige opdrachtgevers. Samen bewijzen wij dat we in staat zijn succesvol te zijn en te blijven in een steeds veranderende digitale wereld.


Ate van der Meer is Chief bij Snakeware

www.snakeware.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Prijsvergelijkingen belangrijkste bij keuze van vakantieboekingssites

13-06-2024 | 10:05:32
Gezinnen met kinderen onder de 18 jaar hebben een duidelijke voorkeur voor prijsvergelijkingen en gebruiksvriendelijkheid.

Snakeware: 6 essentiële online advertising trends om in de gaten te houden

19-03-2024 | 11:56:00
Snakeware deelt zes ontwikkelingen in 2024, die voor jouw bedrijf van belang kunnen zijn

[Column] Ate van der Meer: Het AI-tijdperk - Een kritische blik op creativiteit en innovatie

12-02-2024 | 09:09:00
Vooral sinds begin 2023 is er een opvallende opkomst van AI, met een overvloed aan mogelijkheden en beloften

Snakeware groeit en blikt vooruit op 2024

09-01-2024 | 08:00:00
Snakeware heeft in 2023 een groei van 8 procent gerealiseerd. De omzet van de digital specialist uit Sneek komt voor het eerst op 5 miljoen euro uit

[Interview] Ate van der Meer over de purpose en waarden van Snakeware

31-10-2023 | 12:29:00
Vandaag spreken wij met Ate van der Meer, CCO van Snakeware, onder meer over purpose en de rol van AI.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.