Marketing Report
[Column] Bas Vlugt: Agency at Night 2024 Report!

[Column] Bas Vlugt: Agency at Night 2024 Report!

Op vrijdag 15 maart was de eerste editie van Agency at Night, een feestelijke avond in Rotterdam tijdens welke deelnemende reclamebureaus de deuren openen, geïnspireerd door het al jaren succesvolle AdNight in Amsterdam.

Aan deze eerste editie van Agency at Night deden 46 bureaus mee. Marketing Report reisde af naar Rotterdam en bezocht er vier.

XYZ Creative Agency

Eerste stop is bij XYZ Creative Agency op de Damruststraat. 

Elke dag worden er steeds meer boodschappen op ons afgevuurd. Wat maakt dat we even stoppen, de tijd nemen, geboeid raken? Nieuwsgierigheid! XYZ duikt in de huid van je doelgroep. Wat beweegt ze, waar gaan ze op aan? Zo krijg jij een doelgerichte dosis creativiteit waarmee je jouw doelgroep bereikt, overtuigt en aan je bindt. XYZ Maakt Nieuwsgierig.

We worden ontvangen door creatief partner Diederik Hoffland.

Clubgeist

Het tweede bureau dat we bezoeken is Clubgeist op de Goudsesingel. 

Wij zijn Clubgeist, een jong, groeiend reclamebureau. We bedenken sturende ideeën voor employer branding, corporate communicatie en marketingcampagnes. We hebben een open cultuur, zonder bureaupolitiek of hiërarchisch gedoe. En we zitten in een prachtige ruimte op de 5e verdieping van Het Industriegebouw, met terrassen op de ochtend- en avondzon.

Creative Director Maarten Bakker heeft voor deze eerste Agency at Night een spreker van formaat uitgenodigd. Als jouw bureau Clubgeist heet, dan vraagje niemand minder dan Feyenoord icoon John de Wolf. 

DEPT

Na de peptalk van Mr. Feyenoord zijn we klaar voor een bezoek aan het grootste bureau van Rotterdam. Dept heeft de bovenste twee etages - en niet te vergeten het dak - van het voormalige postkantoor aan het Delftseplein.

Wij zijn een digital agency die technologie en marketing gebruikt om merken te helpen voorop te blijven lopen. DEPT creëert end-to-end digitale ervaringen op een wereldwijde schaal met een boutique cultuur. DEPT’s team van 4000+ specialisten werkt op 5 continenten en het bureau zet zich als B Corporation in voor een positieve impact op de wereld.

Wat een feest! Dept had gerekend op 300 gasten maar als wij uit de lift stappen, is de teller de 500 bezoekers reeds voorbij.

Wij worden verwelkomd door Team Lead Marketing NL Charlotte Kloeg.

Somention

We sluiten onze eerste Agency at Night af bij Somention, een bureau dat de wind nogal in de zeilen heeft. Locatie: Groot Handelsgebouw op het Stationsplein.

We vertellen hét verhaal van merken op social. Met een ijzersterke strategie, authentieke social content, actief community management en gerichte advertising weten we de doelgroep te bereiken. Zo laten we merken opvallen op social en creëren we een betrokken community.

De Marketing Report delegatie wordt op onze laatste stop van de avond verwelkomt door Executive Creative Director Vivian Kowalski.

Met frisse tegenzin begeven we ons naar het Centraal Station. Rotterdam dank voor de geweldige ontvangst. En wat een succes. Volgend jaar zijn we er weer bij!

www.agencyatnight.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] AudienceFirst part of ZUID Agency Group zoekt een PHP developer Laravel

25-04-2024 | 09:39:00
AudienceFirst part of ZUID Agency Group is per direct op zoek naar PHP developer Laravel -Full-time / Part-time · ZUID Agency Group HQ Tilburg

[Vacatures] AudienceFirst part of ZUID Agency Group zoekt een Frontend developer Nextjs

25-04-2024 | 08:31:00
AudienceFirst (part of ZUID Agency Group) is per direct op zoek naar Frontend developer (Next.js) -Full-time / Part-time · ZUID Agency Group (HQ Tilburg)

[Vacancy] TBWA\X has a position for a Mid-Senior Digital Designer

25-04-2024 | 08:05:00
TBWA\X is directly looking for a Mid-Senior Digital Designer -Full-time  \  Amsterdam

[Vacatures] Somention zoekt een Videograaf / editor

24-04-2024 | 11:35:00
Somention is per direct op zoek naar een Videograaf / editor -Full-time / Part-time · Rotterdam

[Vacatures] Positive Digital zoekt een Medior Digital Project Manager

24-04-2024 | 11:04:00
Positive Digital is per direct op zoek naar een Medior Digital Project Manager -Full-time · Positive Rotterdam
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief