[Column] Willem-Albert Bol: GVR Hanendiner bij Accenture Song

[Column] Willem-Albert Bol: GVR Hanendiner bij Accenture Song

Weer een bijzondere en sfeervolle GVR Hanendiner bij Accenture Song. Dank voor gastvrijheid Patritia Pahladsingh !

We beginnen met de Coq d’Honneur-winnaars… 

Yvonne Nassar (Van Goghmuseum) vanwege haar werk voor onder meer PIM en IMD Business School. Zij deelde bij de acceptatie van de prijs haar persoonlijke verhaal over haar Jordaanse familie. Zij deed een oproep om vooral aandacht te heben voor de maatschappelijke rol van merken.

Peeter Verlegh (VU) voor zijn grote wetenschappelijke bijdrage voor het communicatievak. Hij wordt geroemd als reclamefan in hart en nieren. Zo verbindt hij onderzoek en praktijk. Hij slaagt daarin ook via SWOCC en vele jury’s in het vak. Ook maakte hij het persoonlijk door het benoemen van belangrijke lessen van wijlen zijn vader.

Hoe val je op tussen 23.000 andere bureaus? Baba Touré lukt dat al 10 jaar met zijn bureau Hammerfest, tegenwoordig Home geheten. Met een team van 40 personen een eigen koers en missie volgen. Hij krijgt ook lof voor zijn werk rond stichting Reframe. Hij nam de zaal mee in valkuilen en barrières die bij groei van bureau horen. “Laten wij verandering omarmen”, gaf Baba de zaal mee.

Jonge Haan

De Jonge Haan prijs had drie nominaties, begeleid door kersvers GVR-bestuurslid en showmaster Daan Jongen.

Carolin Ischen vertelde GVR-leden over de impact van AI. Zij nam chatbots als sterk voorbeeld om aan te tonen hoe merken technologie omarmen. De interactie tussen mensen en technologie moeten wij dieper gaan snappen. Zij promoveerde hierop.

Rafia Karamowa is naast haar werk bij mediabureau ook maatschappelijk betrokken. Zij vertelt waarom werven Generatie Z best lastig is. Beide kanten hebben immers hoge eisen. Daarom komt OMG met de Hume Academy. Ook om zo een betere industrie te bouwen.

Emma Branderhorst is schrijver en regisseur en bekend van haar recente werk voor KPN film met nummer Stukje van mij door Meau. Zij dankt merk en bureau voor vertrouwen om dit belangrijke verhaal te kunnen vertellen. Haar ambitie is om impactvolle en authentieke films te maken voor merken. En graag met een vrouwelijke blik, voor en achter de camera!

En winnaar is.. Emma Branderhorst ! Een echte opvallende maker met passie en visie voor het vak.

De avond eindigde met Coq de Grande Honneur, de echte oeuvreprijs van ons vak. Deze grote eer viel te beurt aan …. Harry Dekker. Hij nam immers jarenlang een leidende rol in de wereld van media. Zijn scherpe oog op de toegevoegde waarde en zijn visie over de creatieve mogelijkheden in het ecosysteem. Lof krijg hij als verbinder van het vak. Hear hear. Harry bedankte GVR-leden als mede-reisgenoten in het vak. Hij riep op tot Meer magic en meer logic. Ook hoopte hij op voldoende moreel en ethisch kompas in het vak.

Willem-Albert Bol is CEO van Abovo Maxlead

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Abovo Media publiceert Retail Media landschap in Nederland

17-05-2024 | 09:57:06
Het Retail Media landschap kent verschillende ecosystemen en partijen, waar dit overzicht inzicht moet geven in de verschillende categorieën en deelnemers

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

03-05-2024 | 07:28:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Projectmanager - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Senior Media Consultant

03-05-2024 | 07:09:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Senior Media Consultant - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Creative

02-05-2024 | 08:24:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Creative

Abovo is verkozen tot nummer 1 media- en tradingdeskbureau Emerce100

26-04-2024 | 10:59:15
In het gepubliceerde onderzoek de Emerce100 is Abovo Media door online beslissers gekozen als nummer 1 mediabureau en nummer 1 tradingdesk bureau

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.